Hó van a hazai hegyekben! - Csússz rá! Hír

Tankó József
Tankó József
2010/01/19
Most kaptuk a hírt a hazai síterepekről, hogy egész héten megfelelő körülmények lesznek a síeléshez, snowboardozáshoz, szánkózáshoz, és minden havas mókához.
Hirdetés

Végre ismét eljött egy remek alkalom arra, hogy ne kelljen több száz kilométer levezetni azért, hogy havas hegycsúcsok közelébe juthassunk, és hódolhassunk kedvenc havas szórakozásainknak. Jó minőségű, és gondosan ratrakolt pályák várnank ránk, sőt a pályák többségénél a kedvelt hütte hangulattal is találkozhatunk. A most következő rövid összefoglalóban megtekintheted a hazai hóhelyzetet, és fontos információkat tudhatsz meg a pályákról:

 

Visegrádi sípálya:
Budapesttől 41km-re található a dunakanyarban a visegrádi sípálya, mely most 20-40cm-es vastag hóréteggel, és jól ápolt pályákkal vár mindenkit. További pályainfók, és árak….

Dobogókő sípálya:
Budapesttől 36km-re a Pilisben vár minket a dobogókői sípálya. Jelenleg 10cm friss hó hullot, és tovább esik az előrejelzések szerint, mely hétvégére remélhetőleg jól síelhető pályát fog biztosítani az idelátogatóknak. További pályainfok, és árak ….

Eplény-Síaréna:
A fővárostól kicsit távolabb, de még mindig belátható távolságon belül van hazánk első négyüléses felvonójával büszkélkedhető pályája a bakonyi síaréna. A legfrissebb hójelentések szerint 30-70cm-es hóviszonyok várnak ránk. További pályainfok, és árak...

További hazai sípályák...

Hirdetés