Családi nyaralás Alsó-Ausztriában Hír

Családi nyaralás Alsó-Ausztriában Hír

Simon Ádám
Simon Ádám - Támogatott tartalom
2021/07/22
A "tipikus" vízparti nyaralás helyett, Alsó-Ausztriában töltöttünk el egy aktív, élménydús családi nyaralást.

Négy nap tömény élménnyel gazdagodtunk a Magyar-Osztrák határ közelében, Alsó-Ausztriában. Az általunk kipróbált sok-sok programmal bőven meg lehet tölteni egy egész hetet is, mert például a Motorik Park, a Wexl Trails, vagy a Hamari Kletterpark önmagukban is egy-egy egész napos programot jelentenek (a Wexl Trails akár többnaposat is). 

Családi nyaralás Alsó-Ausztriában

Nyári Bob St. Coronán (Erlebnis Arena)

850 méter hosszú, alagúttal és temérdek izgalmas kanyarral tűzdelt nyári bobpálya, amin akár 40 km/h sebességet is elérhetünk, ha kellően bátrak vagyunk (vagy elfelejtettük meghúzni a féket).

Motorik Park Wexl

Motorikus képességeket fejlesztő, giga méretű park, ami egy kiadós túrának is betudható a hatalmas alapterületnek köszönhetően. Fél-egész napos programot ígérnek a különböző ügyességi, erőfejlesztő és szórakoztató, játékos állomások.

Motorik Park Wexl

Wexl Trails Bikepark

Jelenleg három felnőtt pálya (FlowTrail, Jumpline és SingleTrail), valamint két gyerekpálya, valamint mini pumpapálya üzemel, de hamarosan átadásra kerül egy hosszú, családi élmény útvonal, valamint egy DH pálya is. Ja, és persze van egy remek Uptrail is, de mi inkább a speciálisan kialakított kerékpáros felvonón jutottunk fel a pályák tetejére.

, Mini Bike Park

Mountain Cart Mönichkirchen

Mönichkirchen sífelvonóval (vagy gyalogtúrával) jutunk fel a Mountain Cart és Mountain Roller pályák tetejére (innen indul a Hintaösvény is). A roller és a Mountain Cart is használható egyedül, vagy gyermekkel az ölünkben (előttünk). A Mountain Carttal nagyon jókat lehet farolgatni is.

Hamari Kletterpark

Egész napos (vagy akár többnapos) kalandpark, gyerekeknek és kiívást kereső felnőtteknek való pályákkal.

Hamari Kletterpark

St. Corona Hangyaösvény

Túrázzunk az erdő királynőjének nyomában! A Coronas Ameisenpfad St. Corona am Wechselben felfedezőutat kínál családok, gyerekek és iskolai osztályok számára.

St. Corona Hangyaösvény

Hinta túraút (Schaukelweg)

Összesen 17 különböző, hintához köthető állomás várja a túrázókat. Mindeközben jó levegő és csodás kilátás kíséri utunkat. A körtúraútvonalat családoknak találták ki és így kitűnően alkalmas gyerekekkel is.

Hinta túraút (Schaukelweg)

Eis-Gressler élménypark (Erlebnispark)

A méltán népszerű fagyizó égisze alatt felépült élménypark egész napos családi kikapcsolódás helyszíne. Állatsimogató, mega-ugrálóvár, óriáscsúszdák, vízi játszótér, családi vetélkedők, ügyességi pályák és megannyi kaland.

Eis-Gressler élménypark (Erlebnispark)

Bei Weibels Pension

Szállásunk a kedves magyar tulajdonosok által üzemeltetett, otthonos, barátságos Bei Weibeils panzióban volt, megunhatatlan panorámával, ízléses berendezéssel. Jó szívvel ajánljuk!