Az első strand és bikini flashmob Nassfelden!

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2013/03/07
Ha bevállalós vagy húzz bikinit vagy fürdőnadrágot és vegyél részt a nassfeldi Madritsche csúcsfotóján illetve az azt követő vizisí párbajon! Szem nem marad szárazon, de fürdőruha sem!
Hirdetés

82865-SNOW-BEACH_klein.jpg
undefined
Kép forrása: undefined

 

Nassfeld igazi kreatív ötlettel állt elő a tavaszi síszezon nyitási időpontjára, amikor is minden napimádó Nassfeld rajongó egyszerre élvezheti ki a síelés és napfürdőzés előnyeit!

Semmilyen őrült gondolat nem állt távol a nassfeldi ötletgazdáktól, amikor a megfelelő lehetőséget keresték a bevállalós vendégek számára. A "nice surprise" mottóhoz hűen, a játékhoz valóban kivételes meglepetés párosul. Ezért különösen vagány jelentkezőket várnak a március 16-án megrendezésre kerülő programra. Minden síelő, aki ezen a napon bikiniben, úszódresszben, fürdőnadrágban, sortban és/vagy búvárszemüvegben jelenik meg, napos síbérleteket, Fussl divatüzlet ajándékkuponokat, ingyenes sí szervízt illetve nassfeldi hosszú hétvégét nyerhetnek. Mindennek csak egy feltétele van: a résztvevőkön kizárólag strandöltözet lehet, akiknek a Madritsche csúcson, a gyönyörű téli tájkép előtt pózolniuk kell a fotósoknak. (valljuk be, ez nem lehet egy borzasztó feladat.. A szerk.)

Bárki, aki ezen a napon résztvesz a fotózáson, már nyert, hiszen biztosan bekerül az újságba és a youtube-ra is feltöltésre kerül!

 

82865-7065_2_waterslide_nassfeld-2.jpg
undefined
Kép forrása: undefined

 

Már reggel 9:30-tól forró karibi hangulat kezdődik a hegy lábánál, amikor a Fussl hat topmodellje bemutatja a 2013-as nyári trendeket. Sem a modellek, a vendégek és a résztvevők nem fázhatnak meg - hiszen a Madritsche csúcs melletti öltözőben dobhatják le meleg síruhájukat és cserélhetik nyári bikinire vagy úszósortra.

Hogy nehogy kihűlj, a fotózás után Nassfeld vendége vagy egy forró italra, ám hogy a meglepetések sora itt nem ér véget, abban biztos lehetsz!

Minden résztvevő automatikus meghívást kap a nevezési díj mentes nassfeldi vizisí versenyre, amely a délután folyamán kerül megrendezésre. A sípálya hirtelen egy 15 m hosszú medencében ér véget, amelyen várakozásaidnak megfelelően csak simán végig síelsz vagy boardozol - khm..ha pedig ez mégsem sikerülne 100%-osan, akkor sem érhet nagy baj, hiszen a fürdőruhád és úszószemüveged tökéletesen alkalmassá tesz a vízben való megmártózásra. 

 

82865-waterslide_nassfeld_klein.jpg
82865-waterslide_nassfeld_klein.jpg

 

Jelenleg több, mint 2 m magas hóvastagsággal rendelkeznek a nassfeldi sípályák, minden felvonó és lift működik, így összesen kb. 110 km-nyi sípálya, ezzel együtt a "Carnia" downhill sípálya is várja a sportolni és a bulizni vágyókat!

Itt a helyed, ha igazi bulis Arc vagy!


Kapcsolat, információ:

KARNISCHE TOURISMUS GmbH
Hauptstraße 14, 9620 Hermagor
Tel.:  +43 4282 3131 - 16
Fax.: +43 4282 3131 - 31
email: kucher@naturarena.com
www.naturarena.com

Hirdetés