Superior Team 29 Issue Hír

2016/03/21
Hirdetés
A Superior fejlesztői már 2003 óta úgy tartják, a 29”-es az ideális kerékméret a mountain bike-ok számára (A Superior volt az első európai márka, amely 29er bringát gyártott). Ezt az elképzelésüket azóta a globális trendek és a legfrissebb tudományos kutatások is igazolták.
Kisebb ellenállás aszfalton és terepen is, jobb irányíthatóság a tereptárgyak leküzdése közben, jobb tapadás, nagyobb magabiztosság a kerékpáron ülve – ezek teszik a 29”-es kerékpárokat ide ális választássá a mountain bike-osok számára, és ha megnézed a világ élmezőnyét, láthatod, hogy a 29” egyértelműen dominál. Így a 2016-os MTB Race kategória modelljeit kizárólag 29”-es kerekekre építették. A legújabb technológiák segítségével optimalizálták a geometriát, így a 29”-es bringák már S-es (15,5”-es) vázzal is elérhetőek!
 
Az MTB Race kategória modelljei fajtatiszta versenyzésre született kerékpárok, amelyek azonnal gyorsulnak, amint nagyobb sebességre van szükséged, és elszakítanak a riválisaidtól. A vázak minden egyes szerkezeti eleme az alkatrészekkel együtt egy alaposan átgondolt választás eredménye, a végeredmény pedig egy olyan bringa, amely ámulatba ejtő erőátvitellel és kitűnő irányíthatósággal rendelkezik. Igazi versenygép, minden részletében kidolgozott és teljesítményorientált, kompromisszumok nélkül.
A merevfarú Superior Team váz az egyik legkönnyebb, sorozatban gyártott MTB váz nagy kerekekhez. A karbon XP vázakhoz képest azokon a részeken, ahol kevésbé fontos a merevség, lefaragtak az anyagból, így jelentős súlycsökkenést értek el. A vázgeometria ezzel együtt megegyezik az XP vázak geometriájával, de a kozmetikázásnak köszönhetően, mindössze 990 gramm a Team váz súlya. 
A tervezésnél nagy hangsúlyt fektettek a középrész merevségére, ami jelentősen javítja a hajtáshatékonyságot.
A Superior kínálatában a high-end MTB modellek csak 29"-es kerékméretben készülnek, mert tesztjeik alapján ez a kerékméret a leghatékonyabb és legnépszerűbb a versenyzői körökben.
 
A Superior széles termékpalettáján a fő hangsúly a versenyzésre termett, csúcstechnológiát képviselő kerékpárokon van, amiket az első Cross-Country Olimpiai Bajnok Bart Brentjens által alapított SUPERIOR BRENTJENS MTB Racing Team profi versenyzői tesztelnek a végleges forgalomba kerülés előtt.
Hirdetés