Superior X-Road Issue Hír

2016/03/21
Hirdetés
X-ROAD – Gyors. Bárhol.
Az új X-Road modelleket azoknak a kerékpárosoknak tervezték, akiket vonz az országúti bringák sebessége, ugyanakkor nem szeretnék feladni a mountain bike-ok és a terep nyújtotta szabadságot.
A SUPERIOR X-Road kerékpárok ugyanolyan feltételeket biztosítanak Neked, mint az országútik, miközben nem kell tartanod a rázósabb ösvényektől és elhagyatott utaktól sem. Az X-Road könnyedén alkalmazkodik bármilyen körülményekhez - legyen szó hóban tekerésről vagy akár cyclo-cross versenyzésről.
A SUPERIOR X-ROAD Carbon vázakban sok gén keveredik az MTB és az országúti verseny modellekből is: extrém merev alsó résszel rendelkeznek, könnyűek, aerodinamikusak és kimagaslóan kényelmesek. Kifinomult nyeregvázcső tervezésünk lehetővé teszi, hogy megrövidüljön a hátsó háromszög, mégis elég hely maradjon az akár 35 mm széles köpenyeknek is. A merev és robosztus fejcső kimagasló kontrollt biztosít a kerékpár felett a legkeményebb utakon is, és néhány praktikus megoldásnak köszönhetően a sárvédők és egyéb kiegészítők felszerelése egyszerű, így egész évben, bármilyen időjárási körülmények között használhatod az X-ROAD kerékpárodat.
Akár edzésre, vagy sportos városi használatra, igazi mindenevő!
Hirdetés