Menü

Összes termék a kategóriában

Superior X-Road Issue

Superior X-Road Issue

X-ROAD – Gyors. Bárhol.

Az új X-Road modelleket azoknak a kerékpárosoknak tervezték, akiket vonz az országúti bringák sebessége, ugyanakkor nem szeretnék feladni a mountain bike-ok és a terep nyújtotta szabadságot.

A SUPERIOR X-Road kerékpárok ugyanolyan feltételeket biztosítanak Neked, mint az országútik, miközben nem kell tartanod a rázósabb ösvényektől és elhagyatott utaktól sem. Az X-Road könnyedén alkalmazkodik bármilyen körülményekhez - legyen szó hóban tekerésről vagy akár cyclo-cross versenyzésről.

A SUPERIOR X-ROAD Carbon vázakban sok gén keveredik az MTB és az országúti verseny modellekből is: extrém merev alsó résszel rendelkeznek, könnyűek, aerodinamikusak és kimagaslóan kényelmesek. Kifinomult nyeregvázcső tervezésünk lehetővé teszi, hogy megrövidüljön a hátsó háromszög, mégis elég hely maradjon az akár 35 mm széles köpenyeknek is. A merev és robosztus fejcső kimagasló kontrollt biztosít a kerékpár felett a legkeményebb utakon is, és néhány praktikus megoldásnak köszönhetően a sárvédők és egyéb kiegészítők felszerelése egyszerű, így egész évben, bármilyen időjárási körülmények között használhatod az X-ROAD kerékpárodat.

Akár edzésre, vagy sportos városi használatra, igazi mindenevő!

Specifikációk, ár, részletek

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.