Superior Road Issue Hír

2016/03/21
Hirdetés
ROAD RACE – Need for speed
Amikor a verseny elkezdődik, választhatsz: vagy megcsinálod, vagy meghalsz... Legyen karbon vagy alu, a Road Race kategória bringáit egyetlen céllal tervezték: olyan gyorsak legyenek, amennyire csak lehetséges.
A mérnökök az energiaátvitel tökéletesítésére és a természetes irányíthatóságra koncentráltak. A cél egyszerűen az volt, hogy olyan kerékpár szülessen, amely egyértelmű előnyhöz juttatja a főmezőny kerékpárosait – álljon az akár profi kerékpárosokból, akár barátokból. A cél eléréséhez a legfejlettebb technológiákat alkalmazták: átütő tengelyek a maximális merevség érdekében (35%-kal merevebbek, mint a hagyományos gyorszáras változat), hidraulikus tárcsafékek, hogy a fékezés megbízható legyen esőben és napsütésben egyaránt, még a legmeredekebb lejtőkön is ( A 140 mm-es féktárcsákkal szerelt tárcsaféknek köszönhetően teljesen száműzték a fékezés következtében felhevült gumik okozta defekteket) . 
A csúcsmodellel megegyező geometriájú, prémium Alu X6 Ultralite alumínium vázzal (ami 35%-kal merevebb és 10%-kal könnyebb, mint a 6061 alu) készült, elérhető árú országúti modell karbon villával és Shimano Tiagra szettel egy jó ár/érték arányú választás egy átlagos országúti hobbiversenyzőnek, de kényelmes túrákra is alkalmassá teszi a 25 mm széles gumiköpeny, ami így 28%-kal hatékonyabb a talaj egyenetlenségeinek kiküszöbölésére, mint a vékonyabb változatok.
Hirdetés