Nyerj Vredestein gumiköpenyt kerékpárodnak!

Nyerj Vredestein gumiköpenyt kerékpárodnak!

Mozgásvilág
Mozgásvilág - Támogatott tartalom
2022/05/26
Prémium kerékpár gumiabroncsok a biztonság és a teljesítmény érdekében minden terepen: úton, kavicson, túrázáshoz, kiránduláshoz, városba és hegyekbe.

Vredestein

110 évnyi tapasztalattal a háta mögött a Vredestein ma Európa egyik elsőosztályú gumiabrincsgyártója. A Vredestein jövőképe mindig is ugyanaz volt. Újraértelmezni a közlekedés módját olyan gumiabroncs-termékek tervezésével és fejlesztésével, amelyek a teljesítmény, a biztonság és az irányíthatóság terén globális mércét állítanak fel. A kutatásba és fejlesztésbe történő beruházásaik révén továbbra is úttörő szerepet töltenek be, és olyan gumiabroncs-termékeket gyártanak, amelyek minden évszakban kivételes vezetési élményt nyújtanak a felhasználóknak. A világ folyamatosan változik, és vele együtt változik a közlekedésünk módja is. A Vredestein célja, hogy a jövő nagy teljesítményű gumiabroncs-technológiájával alkalmazkodjon napjaink mobilitási igényeihez, legyen szó kerékpározásról, mindennapi vezetéséről vagy mezőgazdasági műveletekről.

Vredestein nyereményjáték-2
Vredestein nyereményjáték-2
Vredestein nyereményjáték-1

Vredestein kerékpár gumiabroncsok

A Vredestein kerékpáros kínálatában városi-, túra-, országúti-, gravel-, mountainbike- és ebike felhasználásra is találunk megfelelő külsőgumit. Országúti kínálatában jellemzően olasz hangzású (Superpasso, Fiammante, Freccia, Superiore, stb.) köpenyeket találunk, melynek az olaszok kerékpáros szenvedélye és a termékfejlesztésben részt vevő olasz tervezők (Giugiaro, Frascoli) a magyarázata. Mountainbike külsők között találunk strapabíró túraabroncsokat és kiélezett versenyzésre alkalmas gumikat is (Black Panther), a városi környezethez nem csupán képességeiben, de megjelenésében is alkalmazkodó, autentikus külsőket (Retro), extrém defektvédelemmel ellátott túragumikat (Perfect Xtreme) és változatos terepre alkalmas, belsőmentes köpenyeket (Aventura) is.

A Vredestein kerékpáros külsőket Magyarországon a Moped91 Kft. forgalmazza, közvetlen vásárlásra a lynx Bicycle webshopban van lehetőség.

Vredestein gumik

Vredestein nyereményjáték-4
Vredestein nyereményjáték-4

Nyerd meg álmaid Vredestein kerékpár gumiabroncsát!

Válaszolj helyesen az alábbi gombra kattintva elérhető kérdésekre, legkésőbb 2022. június 12. éjfélig és ha szerencséd van, tiéd lehet az általad választott kerékpártípusra való, csúcsminőségű Vredestein gumiköpeny.

Nyerni akarok!

Játékszabályzathoz klikk ide!