Nyerj komplett kerékpáros ruházatot! Hír

Nyerj komplett kerékpáros ruházatot! Hír

Mozgásvilág
Mozgásvilág
2020/10/05
Legyen tiéd az 5 Burgenland kerékpáros szett (mez+nadrág) egyike!
Hirdetés

Kerékpártúrázz Burgenlandban

A pannon klímának és 300 napsütéses napnak köszönhetően az outdoor szezon Burgenlandban tovább tart.

Összesen 2500 kilométernyi kerékpárút vár rád: a kínálat a kényelmes családi útvonalaktól a kihívásokkal teli hegyikerékpáros ösvényekig terjed. A kerékpárosok stresszmentesen élvezhetik a Neusiedlersee-Seewinkel Nemzeti Park természeti értékeit, a kerékpárút menti tipikus burgenlandi vendéglők és borospincék regionális finomságait. Attól függetlenül, hogy sportosan aktív, kényelmes családi vagy kulináris jellegű kerékpártúra kerül megtervezésre, a több mint 1000 km hosszú, 40 különböző tematikájú kerékpárút készen áll arra, hogy személyesen lehessen megtapasztalni a pannon sztyeppei tó és környékének egyedülálló szépségét.

A B10 Fertő tó kerékpárút (135 km), vadregényes tájakon át vezet a nádrengeteg mentén, csodás kilátást kínálva a tóra, idilli szőlőskertek, lápok és sós tavak között.

Burgenland-4 

Nyerj Burgenland kerékpáros mezt!

Akár Burgenland csodálatos vidékén, akár bárhol máshol a világban kerékpározol, imádni fogod a Burgenland színeivel díszített kerékpáros szettet (mez + nadrág), ha az 5 szerencsés nyertes között leszel. Válaszolj helyesen néhány egyszerű kérdésre, legkésőbb 2020. október 25. éjfélig és ha szerencséd lesz, tiéd lehet az egyik Burgenland kerékpáros szett az 5 közül.

Nyerj komplett kerékpáros ruházatot!-1
Burgenland kerékpáros mez
Nyerj komplett kerékpáros ruházatot!-1
Forrás: Burgenland Tourismus - Thomas Schmied

Játékszabályzathoz klikk ide!

Hirdetés