Kross nyereményjáték - Találd meg a hibát!

Kross nyereményjáték - Találd meg a hibát!

Mozgásvilág
Mozgásvilág - Támogatott tartalom
2022/05/26
Nyerd meg a vízálló, hátsó csomagtartóra rögzíthető, stílusos kerékpáros táskát!

Kross Hexagon

a Kross Hexagon sorozat az MTB kerékpáros terepképességét ötvözi a cross/trekking típus által biztosított komfortos testtartással. A Hexagon kerékpárok nyergében a hosszabb távok nagy kényelemben teljesíthetők, más típusoknál szélesebb körű felhasználást tesznek lehetővé. A ballonos gumiköpeny, valamint a csomagtartó/sárvédő konzol megsokszorozza a funkcionalitást.

Kross nyereményjáték - Találd meg a hibát!-3
Kross nyereményjáték - Találd meg a hibát!-3

Könnyű alumíniumötvözet váz

A speciális kialakítású alumíniumötvözet váz könnyű és erős, emellett a kerékpár kényelmét és az irányítás pontosságát is fokozza - bármilyen terepen vagy időjárásban.

Robusztus, ellenálló kerekek

Az erős kerékszett és rajta feszülő általános mintázattal rendelkező gumiköpeny biztos útfekvést garantál. Ezen felül a legendás SHIMANO hajtásrendszer széles áttételskálával biztosítja az ideális hajtásdinamikát.

Tárcsafékek és teleszkóprugózás

A HEXAGON sorozat esetében alkalmazott modern tárcsafék- és felfüggesztésrendszer lehetőséget biztosít a változatos terepviszonyok leküzdésére, új távlatokat nyitva a kerékpározás terén.

Bármilyen terepen könnyen kezelhető

A KROSS HEXAGON modellsorozattal bármiféle terepen és időjárásban élvezet a kerékpározás. Vezethet az út erdőben vagy mezőn, a hegyekben vagy sík vidéken,
a számos kiegészítőt, csomagtartót, sárvédőt és világítást fogadó HEXAGON típus nyergében mindenhol magabiztosan biciklizhetünk. A sorozatba tartozó kerékpárok az úttalan utakon átélt kalandok mellett a napi közlekedésben is beválhatnak.

Nyerj egy Kross vízálló kerékpáros oldaltáskát!

Ha eléggé jól ismered már a Kross Hexagon kerékpárt, könnyedén kitalálod, hogy milyen hibákat tartalmaz az alábbi kép.

Kross nyereményjáték - Találd meg a hibát!-2
Kross nyereményjáték - Találd meg a hibát!-2

Kattints az alábbi gombra és válaszolj helyesen a feltett kérdésekre legkésőbb 2022. június 12. éjfélig. Ha szerencséd van, tiéd lehet a Kross Aqua Stop Rear Pannier Handle kerékpáros táska.A 100% vízhatlanságot biztosító KROSS AQUA STOP egyaránt használható többnapos túrázáshoz, munkába járáshoz és ügyintézéshez. A pakolás, elrendezés és a kézben hordozás egyszerűbb egy ilyen külön felszerelhető oldaltáskákkal, mint az egy darabból álló, háromrekeszes klasszikus túratáskákkal. A napi szinten használt oldaltáskánál a legfontosabb tulajdonság az egy mozdulattal történő „dokkolás”. A kerékpárról szállva az AQUA STOP vállon vagy kézben hordozható divatos, elegáns darab.

Kross nyereményjáték - Találd meg a hibát!-1
Kross nyereményjáték - Találd meg a hibát!-1

Nyerni akarok!

Játékszabályzathoz klikk ide!