Rudy Project újdonságok - nyerd meg az egyiket!

Rudy Project újdonságok - nyerd meg az egyiket!

Benecz Ferenc
Benecz Ferenc - Támogatott tartalom
2022/10/26
Már megszokhattuk, hogy a legtöbb gyártó, így a lassan negyven éves Rudy Project is az ősz beköszöntével mutatja be a következő szezon újdonságait. A mostani helyzetben nem lenne meglepő, ha a bemutatott termékek csak sokkal később lennének elérhetők, ám az olasz gyártó hazai forgalmazójánál már most szinte minden 2023-as termék raktárról elérhető – ezek közül nyerhetsz meg egyet, ha csatlakozol játékhoz.

A 2023-as szezonban tovább folytatódik a gyártó mindennapjait meghatározó RIDE TO ZERO projekt, 1 darab új sportszemüveg, 1 darab új active lifestyle szemüveg, valamint 2 darab sisak újdonság érkezik az eddig is erős kínálatukba. Természetesen ezeken felül a korábbiakban is futó modellekből számos új szín is elérhető lesz.

Fontos a környezetünk

Környezetünk megóvása azért is fontos, hogy a hobbinkat vagy a hivatásunkat, a különböző outdoor sportokat még nagyon-nagyon sokáig élvezhessük és űzhessük. Az olasz gyártó által 2021-ben életre hívott és azóta is töretlenül kitartó Ride to Zero projekt a Rudy Project termékeinek jövőjét meghatározó filozófiáját foglalja össze, mely meghatározza a cég minden mozdulatát.

A cél, hogy a termékek gyártásával és magukkal a termékekkel, a termékeknél és azok csomagolásánál felhasznált anyagokkal, és a logisztikai feladatok által okozott környezeti behatások minimalizálásával a lehető legkisebb behatással legyenek környezetünkre. Ehhez új alapanyagok kerültek bevezetésre, megváltoztatták a gyártási eljárásokat, valamint termék-logisztikát, és még nagyobb figyelmet fordítanak a visszaforgatásra.

részletek

RUDY PROJECT ÚJDONSÁGOK  NYERD MEG AZ EGYIKET!-1
Rudy Project STARDASH szemüveg
RUDY PROJECT ÚJDONSÁGOK NYERD MEG AZ EGYIKET!-1
Forrás: Rudy Project

STARDASH - a multifunkciós szemüveg

A RUdy Project mérnökök mindig is olyan szemüvegeket terveztek, melyek nem csak egy sport elvárásait szolgálják ki. Ezen irányvonalat erősítve jött létre a STARDASH is, mely egy többcélú szemüveg - időtálló formavilággal, kiemelkedő napsütés- és időjárással szembeni szemvédelemmel. A klasszikus aviator-stílus inspirálta kerete teljesítményfokozó tulajdonságokkal lett felturbózva, így a merész felfedezők és kalandorok nem csak elegáns, de kifejezetten kényelmes viseletű szemüveget kapnak. Ráadásul a legújabb keretalapanyaguk révén (ricinusbabból készül) nem csak kellően strapabíró, de könnyedén újrahasznosítható is.

részletek

Rudy Project újdonságok - nyerd meg az egyiket!-5
Rudy Project SPINSHIELD AIR szemüveg
Rudy Project újdonságok - nyerd meg az egyiket!-5
Forrás: Rudy Project

SPINSHIELD AIR - klasszikus formavilág légies kialakítással

A tavaly bemutatkozott, '80-as évek hangulatát idéző, telikeretes SPINSHIELD modell sportos tulajdonságai révén hamar nagy kedvence lett mind a futóknak, mind a kerékpárosoknak. A következő szezonra érkezik a légiesen könnyed, félkeretes változata, a SPINSHIELD AIR, melyhez a legrégebbi és legszélesebb dioptriatartományban alkalmazható Rudy Project dioptriás megoldás is elérhető!

részletek

Rudy Project újdonságok - nyerd meg az egyiket!-4
Rudy Project EGOS sisak
Rudy Project újdonságok - nyerd meg az egyiket!-4
Forrás: Rudy Project

EGOS - a fejvédelem és szellőzés következő szintje

A Bahrain Victorious csapatával közösen, légcsatornás tesztekkel kiegészítve lett kifejlesztve a Rudy Project sisakok legújabb zászlóshajója, az EGOS. Tervezésénél kiemelt figyelmet fordítottak a legoptimálisabb szellőzés, kényelem és fejvédelem kombinációjának elérésére. Így a sisakban olyan megoldások találhatóak többek között, mint a tripla InMold-technológia, a kétkomponensű habréteg, vagy a mágneses állheveder-csat...

részletek

Rudy Project újdonságok - nyerd meg az egyiket!-3
Rudy Project SKUDO sisak
Rudy Project újdonságok - nyerd meg az egyiket!-3
Forrás: Rudy Project

SKUDO - stílusos gravel sisak

Lágy vonalak harmonikuson keverednek a határozott élekkel, a SKUDO így ötvözi az új stílust a rendkívül jó szellőzéssel. Természetesen a megfelelő fejvédelem sem marad el, így több szabványnak is megfelel! Kiváló választás gravel és országúti kerékpározáshoz.

részletek

RUDY PROJECT ÚJDONSÁGOK  NYERD MEG AZ EGYIKET!-2

JÁTÉK - tied lehet egy értékes szemüveg

Neked is bejön a retro, '80-as évek stílusát idéző, légies Rudy Project SPINSHIELD AIR szemüveg? Most ezen újdonságot akár meg is nyerheted! Ahhoz, hogy tied lehessen az 54 900 forint értékű nyeremény, csak három kérdésre kell helyesen válaszolnod...

A Rudy Project termékeket megtalálod a hazai forgalmazó weboldalán, bemutatótermében, illetve partnereinél