Trekking kerékpárok csajozáshoz Hír

Tankó József
Tankó József
2016/05/26
Az év legjobb trekking kerékpárjai csajozós sörözéshez.
Hirdetés

Suna fröccsteraszra járós, csajozós választottjai

Úgy gondolom, hogy ma már a városi közlekedés egyik legpraktikusabb eszköze a bringa nemcsak a fővárosban, hanem vidéken is. Személy szerint nehezen viselem a parkolási problémákat és a parkolási díjakat, plusz a kedvenc kiülős helyeimet sem lehet négy keréken megközelíteni. Ezzel a legutóbbival nincs is probléma, hiszen ki akarja, hogy a kedvenc kávéját, italát egy 20 éves gázolajos verda telenyomja korommal. Nemcsak a budapesti, hanem a vidéki nyári esték egyik velejáró, hogy e teraszok megtelnek a napközben kitikkadt fröccsre, sörre, limonádéra szomjazó tömegekkel. Fröccsre én is gyakran megszomjazom ebben az időszakban. A stílusos megérkezésünkhőz egy trendi trekking, városi bringa kellőképpen hozzájárulhat, hiszen ma már vagány színekben, stílusos váz kialakítással még a gyengébbik nem pillantásait is magára vonzza.

Persze akkora sikere nem lesz, mint egy tűzpiros Ferrarinak, de tapasztalatból 10 másodperc hírnévhez mindenképpen elég esztergomi vendéglátóipari egységekben.

Tapasztalataimat több mint 10 éve tartó esztergomi és budapesti fröccsteraszok látogatásából szereztem, illetve a napi munkába járás során a lakóhelyem és a vasútállomás között ingázva. Jelenleg hat kerékpárom van országúti, mountainbike és trekking kategóriában, persze egy szóval sem mondtam, hogy ezeket napi szinten használom :)

[mvnslider=59]

Hirdetés