Menü

2008.08.18.     Hozzászólás 0

Tereptriatlon dopping nélkül, Nőtincs

Szokatlanul kemény, vérbeli X2S-es tereptriatlon pálya fogadta Nőtincsen azt a mintegy 100 embert, akik egyéniben illetve csapatban szálltak szembe a nehézségekkel.

A gyerekek nagy lelkesedéssel, mintegy húszan vágtak neki a távnak és nem is maradt el a jutalmuk, hiszen a helyi kerékpáros bolt jóvoltából mindegyikük ajándékkal térhetett haza.

 

A versenyen ott volt a teljes magyar tereptriatlonos élmezőny, olyan nevekkel,, mint Medgyes Gábor, Mester Bálint, Sipiczki Csaba, Poór Brigitta és Dósa Eszter, akik kőkemény harcot vívtak az első helyért. Ezúttal Magyarország egyetlen hegyek királynője, Eszter alul maradt és Brigi vitte el a pálmát. De a versenyen tisztelhettük Dr. Sípos Andreát, korosztályos triatlon világbajnoknőnket, illetve több élvonalbeli hegyikerékpárost, válogatott  sífutót. 
 
Az élvezetes pálya kivívta a versenyzők tetszését, és többek közt az ő kívánságukra, a szervezők úgy döntöttek, hogy egy héttel a piliscsabai országos döntő előtt, Gödöllőn mindenki kaphat még egy lehetőséget a versenyzésre egy kellemes, lendületes pályán.
 
A gyönyörű napsütésben és hűsítő szélben zajlott verseny koronájaként a tombolán  a The North Face, a Saucony, a Salomon és a PR Telecom  ajándékainak köszönhetően most is örülhettek egymás szerencséjének. A sportolók a nehéz verseny és a szervezők által főzött finom gulyás elfogyasztása után, megünnepelték a sport nagyszerűségét – ezúttal is dopping nélkül.


Képek, eredmények: www.3x2s.hu

 

 
Olvass többet a témáról: dopping, tereptriatlon, hegyikerékpár