Tereptriatlon dopping nélkül, Nőtincs Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2008/08/18
Szokatlanul kemény, vérbeli X2S-es tereptriatlon pálya fogadta Nőtincsen azt a mintegy 100 embert, akik egyéniben illetve csapatban szálltak szembe a nehézségekkel.
Hirdetés

A gyerekek nagy lelkesedéssel , mintegy húszan vágtak neki a távnak és nem is maradt el a jutalmuk, hiszen a helyi kerékpáros bolt jóvoltából mindegyikük ajándékkal térhetett haza.

 

A versenyen ott volt a teljes magyar tereptriatlonos élmezőny , olyan nevekkel,, mint Medgyes Gábor, Mester Bálint, Sipiczki Csaba, Poór Brigitta és Dósa Eszter , akik kőkemény harcot vívtak az első helyért. Ezúttal Magyarország egyetlen hegyek királynője , Eszter alul maradt és Brigi vitte el a pálmát. De a versenyen tisztelhettük Dr. Sípos Andreát , korosztályos triatlon világbajnoknőnket, illetve több élvonalbeli hegyikerékpárost , válogatott  sífutót.    Az élvezetes pálya kivívta a versenyzők tetszését, és többek közt az ő kívánságukra, a szervezők úgy döntöttek, hogy egy héttel a piliscsabai országos döntő előtt, Gödöllőn mindenki kaphat még egy lehetőséget a versenyzésre egy kellemes, lendületes pályán.   A gyönyörű napsütésben és hűsítő szélben zajlott verseny koronájaként a tombolán  a The North Face , a S aucony , a Salomon és a PR Telecom   ajándékainak köszönhetően most is örülhettek egymás szerencséjének. A sportolók a nehéz verseny és a szervezők által főzött finom gulyás elfogyasztása után, megünnepelték a sport nagyszerűségét – ezúttal is dopping nélkül.

Képek, eredmények: www.3x2s.hu

 

 
Hirdetés