Specialized Allez villa visszahívás Hír

(X) - Támogatott tartalom
2017/12/14
Figyelem! Gyártási hiba miatti visszahívás! Ha 2018-as Specialized Allez, Allez Sport vagy Allez Elite kerékpárt vásároltál, ne használd tovább!

A Specialized kerékpármárka képviselete ma egy közleményt adott ki egy termék visszahívásával kapcsolatban:

 

Kedves Specialized Rider,

Nálunk a bringások biztonsága mindennél fontosabb és amennyiben ezt nem tudjuk maximálisan biztosítani, cselekednünk kell.

Allez Elite Forrás: www.specialized.com
Allez Elite
Kép forrása: www.specialized.com
 


Gyártási hiba miatti visszahívás!

Több körültekintő vizsgálatot követően arra a következtetésre jutottunk, hogy néhány 2018-as Allez, Allez Sport és Allez Elite modell villája gyártási hiba miatt veszélyeztetheti a biztonságos használatot. Ezért úgy döntöttünk visszahívjuk az összes villát az említett modellek esetében és kicseréljük egy új, javított változatra.


Ha most vetted, ne használd tovább!

Ezzel a közleménnyel egy időben kérünk minden új Allez tulajdonost (az említett modellek esetében), hogy ne használja tovább a kerékpárt és minden kereskedő partnert, hogy állítsa meg az értékesítést. Fontos, hogy eddig senki nem sérült meg a villa a hibája miatt, illetve nem valamilyen hatóság hívta fel a hibára a figyelmünket.

Allez Sport Forrás: www.specialized.com
Allez Sport
Kép forrása: www.specialized.com
 

A csere villák gyártása már elindult

A gyártási kapacitásunkat jelenleg arra fordítjuk, hogy magas minőségű csere villákat gyártsunk, melyek színben is passzolni fognak a jelenlegi megjelenéshez. Első körben a már eladott és használatban lévő bringákon fogjuk a cserét eszközölni a kereskedő partnereink segítségével. Mivel mi is biciklisek vagyunk, megértjük a kellemetlenséget ebben a helyzetben és minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy mihamarabb javítsuk a problémát. Bízunk benne, hogy mindenki megérti és tiszteletben tartja, hogy a szükséges engedélyeztetés és a megfelelő mennyiségű gyártás időt veszi igénybe.

Biztosíthatunk mindenkit, hogy jelenleg a top prioritás mindenkit mihamarabb újra, biztonságban a bringákon tudni, ezért éjjel-nappal ezen fogunk dolgozni.

A www.specialized.com oldalunkon folyamatosan naprakész információkat fogunk szolgáltatni, amint bármi fejlemény van az ügyben, illetve ha megkezdjük az új villák kiszállítását.

Ezúton szeretnénk mindenki elnézését kérni a hibáért és türelmet a hiba megoldásáig.

Köszönjük!


specialized-logo68.jpg
specialized-logo68.jpg