A prémium kerékpárüzlet - Specialized Elite Store

A prémium kerékpárüzlet - Specialized Elite Store

Benecz Ferenc
Benecz Ferenc - Támogatott tartalom
2023/11/14
A világ egyik leginnovatívabb és legjobb kerékpárgyártó termékei hazánk legnagyobb választékában, kiváló szakmai háttérrel és nagyszerű környezetben.

Prémium márkák egy helyen

A Bikexpert hazánk egyik legdinamikusabban fejlődő kerékpárüzlete. A 2020-as megnyitás óta már három különálló, de egymás mellett elhelyezkedő helyiségben várják a vásárlókat, kifejezetten prémium márkákkal! Kínálatba csak olyan termékek kerülnek be, melyeket mind a tulajdonos, mind a több mint 20 éves kerékpáros, valamint versenykerékpáros tapasztalattal rendelkező kollégák szívesen használnának és amúgy használnak is, hiszen az eladás során hozzáadott tapasztalati információk nagyon fontosak lehetnek a felhasználó számára. 

A prémium kerékpárüzlet - Specialized Elite Store-1
A prémium kerékpárüzlet - Specialized Elite Store-1
Forrás: Bikexpert

Természetesen a magas minőség nem csak a termékek terén cél, hanem a kiszolgálásban is. Így például a vásárlás során - legyen szó akár webshopon keresztüli rendelésről is - kizárólag személyesen vehető át a kiválasztott kerékpár, melyet minden esetben tüzetesen átnézve, használatra készen, beállítva adnak át, a szükséges háttérinformációkkal együtt (például egy elektromos kerékpárok esetében applikációk használata). De az üzlet szervize is magas képesítésű, Shimano Service Centerként üzemel, mely a kínált termékekhez hasonlóan magas színvonalat képvisel!

A prémium kerékpárüzlet - Specialized Elite Store-2
A prémium kerékpárüzlet - Specialized Elite Store-2
Forrás: Bikexpert

Specialized Elite Store

A Bikexpert üzletvezetője, Birgye Péter 2022-ben döntötte el, hogy a világ egyik leginnovatívabb és legjobb kerékpárgyártóját, a Specialized márkát is felvenné az üzlet kínálatába. 

Az 1974-ben alapított amerikai márka kifejezetten felső kategóriás kerékpárokat és azok kiegészítőit, valamint ruházatot gyárt. Legyen szó akár országúti, trekking, fitness, mountain-bike, gravel, vagy épp elektromos rásegítéses és gyerek kerékpárokról, a Specialized, és így a Bikexpert kínálában is találni ilyen modellt. 

A prémium kerékpárüzlet - Specialized Elite Store-4
A prémium kerékpárüzlet - Specialized Elite Store-4
Forrás: Bikexpert

Az üzlet már egy év működést követően megkapta a gyártó Elite Store jelzőjét, mely a kiváló hozzáállásnak, ügyfélkezelésnek, és forgalomnak köszönhető, de az sem elhanyagolandó, hogy a teljes helyiség a Specialized által tervezett bútorokkal lett berendezve - nem a csak a termékek, de a bolt kinézete is elit! 

Az Elite Store-ban kizárólag a márka termékei találhatóak meg, igen széles kerékpár-kínálattal, melyeket természetesen nem csak megnézhetőek, de ki is próbálhatóak! Jelenleg közel 10 tesztkerékpár várja az érdeklődőket! Ám nem csak a bringák tesztelhetőek, hiszen a széles kiegészítő, ruházat és alkatrész kínálatból jelenleg is számos nyereg tesztelhető!

Hazánkban egyedülálló módon, a Bikexpert kínálatában megtalálható a Specialized és a skandináv Fjallraven outdoor cég közösen tervezett gravel ruházat kínálatának teljes szín és méretválasztéka!

Irány a Bikexpert üzlet