Menü

2017.12.01.     Hozzászólás 0

Mozgásvilág

Nyerd meg a fényt!

Legyen tiéd a Cateye lámpacsomag, vagy a 10 db első villogó egyike!


Cateye Volt400

A "maxirúzs", alias "minirépa", alias "kimitlátbele" formájú lámpatestbe épült a kormányra, vagy akár fejvédőre rögzíthető, 400 lumenes kerékpáros lámpa. USB-vel tölthető, Cateye tekerős rögzítésű és tök jó. A lámpa teljesítményét a méret (súly) - üzemidő - fényerő tengelyek mentén viszgálva elégedettek lehetünk, hiszen max fényerő mellett az akkuval együtt 120 grammos lámpa 3 órán keresztül láthatóvá teszi az előttünk lévő utat, 100 lumenes fényerőnél 8 óráis, 50 lumen mellett 18 óráig. A lámpa ezen kívül egy folyamatos világítás mellett fénylökettel pulzáló üzemmódot is tud, illetve a hagyományos villogásra is képes, aminek létjogosultáság maximum annyiban látom, hogy így feltüntethetik a dobozon az akár 60 órás üzemidőt is :) A Hyper Constant pulzálás viszont ködben, esőben jó lehet.

 

Cateye Volt400 Forrás: Mozgasvilag.hu

 

A lámpa fényereje közvilátás nélküli utakon, normál közlekedős tekerés mellett elegendő, erdőben zúzáshoz már nem feltétlenül. A 400 lumen egy kisebb foltban sűrűsödik középen, és amolyan hagymaréteg-szerűen oszlik szét meglehetősen széles körben. Memória funkciója arra jó, hogy ugyanabban a módban kapcsol be a lámpa, mint amiből legutóbb kikapcsoltuk. Olvasd tovább a teljes Cateye lámpakörképet itt...

 

Nyereményjáték

Nyerj egy Cateye Volt400 biztonsági csomagot (A csomag tartalmazza: VOLT400 első lámpa, RAPID1 hátsó lámpa, 2 db. kerékprizma, WIND BELL csengő) 23660 Ft értékben, vagy legyen Tiéd a 10 db Cateye első villogó egyike!

 

 

A Cateye Volt400 biztonsági csomaghoz töltsd ki az alábbi adatlapot és válaszolj helyesen a feltett kérdésekre, legkésőbb 2017. december 17. éjfélig. A helyes válaszokhoz segítséget ezen az oldalon találsz...

A 10 db Cateye TLLD150F első villogóért kedveld és figyeld Facebook oldalunkat, ahol a nyereményjátékról szóló bejegyzést kedvelők (like) között fogunk sorsolni. Valamennyi nyeremény sorsolása 2017. december 18-án lesz.

Játékszabályzathoz klikk ide!

Regisztráció a játékra

Hány Lumen fényereje van a VOLT800 első lámpának?
Mekkora kedvezménnyel tudod most megvásárolni a VOLT80 első lámpát?
Milyen kiegészítőket tartalmaz a kedvezményes VOLT400 csomag?
Meddig van lehetőséged kedvezményesen megvásárolni a Cateye lámpákat?
Vezetéknév *
Keresztnév *
Születés éve *
E-mail cím *
Ir. szám *
Város *
Utca *
Házszám *
Telefonszám
 
Weboldal használattal kapcsolatos jogi nyilatkozat elfogadása és adatkezelési hozzájárulás.

Kijelentem, hogy a www.mozgasvilag.hu weboldal jogi nyilatkozatát elolvastam és magamra nézve kötelezőnek elfogadtam, valamint hozzájárulok ahhoz, hogy a regisztráció során megadott adataimat a nyereményjáték használatával összefüggésben a Mozgásvilág Kft. mint adatkezelő a nyereményjáték általános szerződési feltételeiben  leírtak szerint kezelje, felhasználja, illetve az ott felsorolt személyek részére továbbítsa. Az nyereményjáték általános szerződési feltételeit elolvastam és tudomásul vettem.

 
Hírlevélre feliratkozás (Direkt marketing hozzájárulás)

Hozzájárulok ahhoz, hogy a megadott elérhetőségeimre a Mozgásvilág Kft. a saját szolgáltatásaival kapcsolatos címzett reklámüzeneteket küldjön, és ezzel összefüggésben a megadott adataimat kezelje az esetleges visszavonó nyilatkozatom kézhezvételéig. Az adatkezeléssel és a hozzájárulásom visszavonásával kapcsolatban az adatvédelmi nyilatkozatot tudomásul vettem és elfogadtam.

Olvass többet a témáról: cateye, nyereményjáték