Négy nap alatt kétkeréken a Dunától a Tiszáig?! Hír

Trans Hungária Maraton;http://www.transhungaria.com
2011/06/23
Meg tudod csinálni!? Nevezz!!! Augusztus 1-ig még szabad a pálya...
Hirdetés

Idén első alkalommal kerül megrendezésre Magyarország legnagyobb hegyi kerékpáros versenye , ezáltal az egyetlen alkalom elsőként végigtekerni a közel 400 km-es távot – vagy egy-egy szakaszát- annak, aki érez magában elég bátorságot, erőt és kitartást ahhoz, hogy augusztus 17. - 20. között meghódítsa bringájával Észak-Magyarországot a vizek és a borok útján.

 

81639-_VAN4284-2-.jpg

 

A Trans Hungária Maraton útvonala Magyarország legmagasabb és egyben legnehezebben leküzdhető hegységein, azonban egyúttal hazánk északi régiójának legszebb tájain vezet keresztül. A Nagymaros – Hollókő – Bükkszék – Diósgyőr – Szerencs – Tokaj útvonal pártatlan látnivalókat tartogat mind a résztvevők, mind kísérőik és az érdeklődők számára.

 

81639-_VAN4258-2-.jpg

 

Minden nevező egyedi Trans Hungária Maraton mezt kap ajándékba. A maraton teljes ideje alatt az indulóknak és kísérőiknek is professzionális kiszolgálásban lesz részük; csomagjaikat teherautóval szállítják, szakaszonként sátortábor kerül kialakításra (catering, zuhanyzókonténerek, mobilWC, orvosi háttér-szervízszolgáltatás), esténként programok és közös ünneplés az etapokon!

A versenyre egyéni-, páros- és csapat kategóriákban lehet nevezni a Trans Hungária Maraton szervezőinek weboldalán keresztül 2011. augusztus 1-ig.

 

4 nap – 4 szakasz - 377 km – 7400 m szintkülönbség – 50 település Meg tudod csinálni!? Nevezz!!!
Hirdetés