Menü

2010.07.14.     Hozzászólás 0

Közeljövő izgalmas bringás eseményei-Versenyezz egy jót!

Az ország legszebb tájain bringázhatsz egy jót, ha részt veszel  a most következő bringaversenyek valamelyikén!

Idén Hetedik alkalommal és kicsit új névvel rendeik meg a balatoni térség méltán legnépszerűbb biciklis buliját, a Bakony Régió Bringafesztivált. A helyszín változatlanul a Veszprémtől 15 km-re fekvő Kislőd.

A bringafesztivál ezévben is három versenyszámból áll:

a szombat délutáni Gyermekversennyel indul, ezt követi az esti Nosztalgia Futam majd másnap, vasárnap levezetőnek, 11 órai rajttal a 7. Magellán Bakony régió Maraton.

Az előrejelzések szerint remek, bringásidőnek nézünk elébe. A pálya idén is a változatos és izgalamas dimbes-dombos bakonyi lankákon halad.
 
Július 18-án Pilisvörösváron a Pilis Cross Country Club rendezi a Honda Éles XCO Magyar Bajnokságot. Az elit kategória 6,4 kilométeres, 265 méteres szintemelkedésű körpályán fog versenyezni, a gyermekfutamok reggel 10 órakor kezdődnek, az elit felnőtt, U23-as és U19-es kategóriájú kerekesek rajtjára 14 órakor kerül sor.

A Salgótarjánban augusztus 8-án megrendezésre kerülő MERIDA kupa szervezői és támogatói közös elhatározással úgy döntöttek – Goda Péter, a közelmúltban, balesetben elhunyt sporttársnak is emléket állítva, aki az akkor visszamondott pécsi viadalt, a CST-kupát szervezte –, az esemény nevét MERIDA-CST Salgótarján kupa névre változtatják. A magyar kupafutam a nemzetközi szövetség naptárában C1-es besorolással szerepel, a nemzetközi mezőnyben újabb világranglista-pontok szerzésére nyílik lehetőség, szemmel tartva a londoni olimpiát.

Olvass többet a témáról: kerékpárverseny