Menü

2012.05.31.     Hozzászólás 0

(x)

Kerékpártúra ABUS-szal

A közelgő túraszezonra az ABUS komplett „csomagot” kínál a biztonság, kényelem és minőség jegyében.


 

Ahhoz, hogy kerékpárjainkat a túra során ugyanott találjuk, ahol lezártan hagytuk, fontos, hogy megfelelő biztonságot nyújtó lakatot válasszunk:

 

Bordo Twinset 6000 lakat

A családi kerékpározás elengedhetetlen kelléke. Kettő darab 6000/90 Bordo hajtogatható lakat 4 egyforma kulccsal a csomagban. Azaz bármely kulccsal nyitható ez a két lakat. Nagyon népszerű lakattípus a megbízhatósága miatt. Ugyanis a lakat a fejlett anyag- és cilinder technológiának (5 mm vastag acélrudak) köszönhetően 9-es biztonsági szintű. A lakatfej szilikon borítása és az acélrudak kétkomponensű (gumi és plasztik) bevonata által nem karcolja a vázat. A lakatok kis tartótáskával együtt kaphatók, amely könnyű felszerelhetőséget és szállítást biztosít kerékpározás közben. 


Bővebb infók:
Bordo Twinset 6000 lakat 

 

Urban-I/Lane-U sisak

A biztonságos kerékpározás további fontos kiegészítője a megfelelő sisak kiválasztása. Az ABUS küldetésének tekinti a gyártás során, hogy a biztonságnak minőséggel kell párosulnia. Ez az elv a lakat és sisak gyártás során is érvényesül. A sisakokon LED villogó található a fejpántállító részen, hogy szürkületkor vagy sötétben extra biztonságban közlekedhessünk. Az ABUS sisakok InMold technológiával készülnek. A sisakokhoz különféle esővédők és téli szettek vásárolhatók. Az Urban-I sisak három méretben kapható (M: 52-57 cm, L: 56-62 cm, XL: 61-65 cm), amely azért ritkaság, mert nem sok sisakgyártónak van ilyen széles méretválasztéka. Számos nemzetközi tesztből győztesként került ki!

Urban-I
lane-U

A Lane-U hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, mint az előbb említett Urban-I sisakcsalád. 8-féle színben kapható és szintén tesztgyőztes termék.

Bővebb infók:
Urban-I sisak
Lane-U sisak 

 

Dryve ST8515 KF L és ST8510 KF M túratáskák

A Dryve táskacsalád különlegessége a speciális anyagtechnológiája, melynek köszönhetően a túratáskák vízállóak, a cipzárok vízmentesen záródnak. Nem kell bajlódni az esővédővel. Nagyon strapabíró. A túratáskák általában tépőzárral rögzíthetők a csomagtartóra, míg a Dryve táskák KlickFix pálcával, egy kattintással. Az ST8515 KF L verzió 2x21 liter tárolókapacitású, az ST 8510 KF M pedig 2x16 literes. Mindkét típus kétféle színben kapható. Ez a táskacsalád tartóssága révén igazi hosszú távú beruházás!

8510
8515

Bővebb infók:
Dryve ST8515 KF L túratáska
Dryve ST8510 KF M túratáska 

Olvass többet a témáról: Pacific, Abus