Menü

2012.05.31.     Hozzászólás 0

(x)

BBB a tesztgyőztes

Mára a BBB terméki 45 tesztgyőzelmet zsebeltek be az európai magazinok véleményei alapján.


 

A BBB termékek tervezését és tesztelést hat tervezőmérnök végzi a BBB főhadiszállásának falain belül. Valamennyi tervezőnek megvan a maga speciális területe, egyben azonban megegyeznek: funkcionális, minőségi és értéket képviselő termékeket terveznek. 

Egy ötlettel kezdődik vagy egy vásárlói kéréssel. Az ötletből koncepció lesz, a koncepcióból terv. Ekkor kezdődik el az igazi munka! A tervezési folyamatban számtalan változtatás, igazítás, módosítás szükséges, amíg elérik azt a pontot, ahonnan a terv már kész tovább haladni a saját útján. A termékfejlesztés következő fázisában a tervből prototípus lesz, aztán pedig a prototípus alapos tesztelése következik. A prototípusokat megküldik a WTOS-nek, a Delft-i Műszaki Egyetem kerékpáros csapatának, akiket a BBB szponzorál. Az egyetem diákjai nem csak technikai képzést kaptak, hanem kerékpároznak is, így visszajelzéseik, ötleteik felbecsülhetetlenek a fejlesztés során. Amennyiben egy termék megkapja a jóváhagyást, mindazonáltal megfelel valamennyi BBB-s követelménynek, az kész a gyártásra. Egy új termék kifejlesztése meglehetősen egyszerűnek tűnik, de a legtöbb termék esetében ez a folyamat elég komplex, és van, hogy két év is eltelik a kezdeti koncepciótól a gyártásig.

Ennek az alapos tervezési és kivitelezési folyamatnak az eredményeképpen, mára a BBB terméki 45 tesztgyőzelmet zsebeltek be az európai magazinok véleményei alapján. A  teljesség igénye nélkül szemezgettünk a legutóbbi sikerekből:

BMP-27 minipumpa - Best GeTest - BikeFreak magazin
  

BMP-51 minipumpa - Eurobike award

BSG-43 sportszemüveg - Best GeTest - BikeFreak magazin
   

BCP-51WAH kerékpáros komputer - Best GeTest - Mountainbike Plus magazin
 

BFP-21 állópumpa - TestWinner - Cycling Active

BHE-04 kerékpáros sisak - Best GeTest - Mountainbike Plus magazin
 
 

BLS-63 világítás - Kauftipp - RoadBike
 
 

BTL-41L szerszám - Best GeTest - BikerFreak magazin
 
 

BSG-32 sportszemüveg - Editor’s Choice - Cycling Plus

Olvass többet a témáról: BBB, Pacific