Rodi Excalibur 29er Hír

(x) - Támogatott tartalom
2012/05/31
Az Excalibur  tárcsafékes felni és kerék család legújabb tagját hozzáigazították a trendekhez, így a korábbi DownHill, FreeRide, és CrossCountry felhasználásra ajánlott modellek mellett, megjelent az XC 29er!

 

Az Excalibur tárcsafékes felni és kerék család legújabb tagját hozzáigazították a trendekhez, így a korábbi DownHill, FreeRide, és CrossCountry felhasználásra ajánlott modellek mellett, megjelent az XC 29er! Mindenki számára nyitott a lehetőség, hogy megbízható, strapabíró, s emellett igen mutatós kerekeket használjon a versenyeken vagy akár a mindennapokban. 

Elérhető fehér valamint fekete színben. 

Ajánlott fogyasztói ár:  33 262 Ft

 

A Portugália északi részén található gyárat 1976-ban alapították, kezdetben sárvédők és láncvédők gyártásával foglalkoztak. A 80’-as évektől kezdtek fókuszálni az alumínium felnikre és kerekekre, mára Európa egyik legnagyobb felni és kerékgyártójává vált, számos kerékpár márka modelljeinek specifikációjában megtalálhatók a Rodi felnik és kerekek. A teljesség igénye nélkül néhány a legnagyobb márkák közül: Orbea, Hercules, Batavus, de nem kell feltétlenül külföldi márkáknál kutatni, hiszen a kishazánkban készülő Gepida kerékpárok jelentős része is Rodi kereken gurul le a gyártósorról. 



A felnik 6063 T66 alumíniumból készülnek, ami a legelterjedtebb és legkedveltebb alumínium a felni gyártásban. A felnik illesztését csapokkal és ragasztással oldják meg. A kerekek normál, valamint ipari csapágyas agyakkal szereltek, 2 mm-es küllőkkel az alapmodellek esetében, de például 1,8 mm-es lapított kardküllős kereket is találunk az országúti szegmensben. 

Népszerűségét kimagaslóan jó ár / érték arányának köszönheti!

 

A teljes idei katalógus letölthető innen:



kerekek