DigiBoard Hír

(x) - Támogatott tartalom
2012/05/31
Az elmúlt két évben a BBB nagyon sok energiát fektetett az új DigiBoard komputer hardware és software fejlesztésébe. 

 

A támogatott csapatokban versenyző profi kerékpárosok kérése volt egy olyan óra, mellyel mérni tudják pulzusukat, a magasságot és a meredekséget a hosszú hegyi szakaszok során. Ezért döntött a BBB az ANT+ digitális interferencia és jelátviteli zavaroktól mentes technológia mellett, mely tökéletes kapcsolatot biztosít az óra és jelátvivők között, úgy mint a pulzusmérő és pedálfordulat számláló. A legfejlettebb komputer az új DigiBoard immár 17, 22, 25 és 30 funkciós változatban érhető el.

Alapvető tulajdonságai: Vízálló / A kormányra és a kormányszárra is felszerelhető / Könnyen olvasható LCD kijelző / Valamennyi küllőtípussal kompatibilis / ANT + pedálfordulatszám mérő szenzor /Vezeték nélküli / ANT + Pedálfordulatszám mérőt elfogadja / Digiheart ANT+ szenzor a csomagban / Magasságmérő funkcióval / ANT+ sebességmérő szenzor



Mi is az az ANT+?

A vezeték nélküli ANT+ kapcsolatot egyre több és több gyártó cég alkalmazza. Ez egy digitális interferencia és jelátviteli zavaroktól mentes jelátviteli technológia. Az ANT+ sebesség és pedálfordulatszám szenzor például már beépítésre kerül a Giant és a Trek vázaiba is. Mivel az ANT+ jel szabványosított, így a BBB DigiBoard komputerei (BCP-51/52) is tudják venni ezen érzékelők jeleit. Együtt élvezhető az interferencia mentes kommunikáció és a BBB DigiBoard könnyű kezelhetősége.

 

Még több infó: klikk ide!