Városi bringázás ABUS-szal Hír

(x) - Támogatott tartalom
2012/06/01
Egyre népszerűbb az ingázók és munkába járók kerékpáros közlekedése. Nem mindegy, hogy mindezt milyen felszerelésekkel és kiegészítőkkel teszik.

 

Az ABUS lakat, sisak és táskafronton is óriási választékot nyújt, a biztonság és minőség szem előtt tartásával. A következőkben a három cikkcsoportból a legexkluzívabb cikkeket válogattuk össze:

 

Bordo Granit X-Plus lakat Maximális 15-ös biztonsági szintű  ABUS X-Plus cilinderes lakat, ami a legfejlettebb technológiával készül. Az acélrudak speciális edzett acélból készülnek, 5,5 mm vastagságban a brutális feltörési módszerek ellen. A lakatfej és az acélrudak szilikon és gumiborítása által nem sérül a váz . Külön tartótokkal kapható, amely a kerékpárra szerelhető, kis helyet foglal, könnyű a szállítása.



A lakathoz kódkártya is jár, amely tartalmazza a kulcs gyártási sorozatszámát. Így ha a kulcs elvész, nem kell aggódni, és eldobni a lakatot, ugyanis a kulcs a kódkártya segítségével rövid időn belül pótolható. 

Bővebb infó: klikk ide!

Videó: klikk ide!

 

  Metronaut sisak Bringázzon divatosan! A baseball sapkába bújtatott ABUS sisak biztonságot és komfortos érzetet nyújt kerékpározás közben. 

Ideális viselet felnőttek és fiatalok számára a városi, ingázó és mindennapos kerékpáros közlekedésben. 25 nyílásának köszönhetően nagyon könnyű és kiváló szellőzést biztosít. Kivehető és mosható betét az egészséges és kényelmesebb viselet érdekében. Puha tapintású pántok , egyszerű csúsztatható állítási lehetőséggel. 

Az optimális szerkezethez karcsú design társul. Divatos textilborítás baseball sapka stílusban. Ideális választás a városi kerékpározóknak és ingázóknak. A stílusnak köszönhetően fel sem tűnik, hogy bukósisakban kerékpározik. 



Több színű és mintájú huzattal kaphatók. Választás ízlés szerint!

Bővebb infó : klikk ide!

 

Urban Exclusive táska ST7740 KF és ST 7730 táska szett

Az ST7740 KF nem is igazán táskának, inkább tartónak nevezhető, ami lehetővé teszi, hogy prémium kategóriás táskánkat minél „előkelőbb” formában a kerékpáron szállíthassuk. Befogadóképessége 18,5 liter. Fixen rögzíthető a kerékpárra KlickFix felfogatással, melynek köszönhetően a táska nem lopható le a kerékpárról, és ráadásul nem is zörög. Vízlepergető és tartós anyagokból készült. Bőrborítású mágnesfedél záródik a cipzáros részre. A mágneses oldalaknak köszönhetően a mérete változtatható. A cipzárok lezárhatók a lopás és vandalizmus ellen. 



A tartóhoz tökéletes kiegészítés az ST 7730-as office táska. A belsejében többféle tárolórész található. A táskán nincsen felfogató, így amikor kivesszük a tartótáskából, máris indulhatunk utunkra, nem kell a felfogató részt elrejtenünk. Kényelmes szivacsos pánttal könnyen hordozható a vállon is. 14 liter tárolókapacitású. 

A táskatartó és a táska külön és szettben is megvásárolható. 

Bővebb infó:   Urban exclusive Táska szett    



A fenti három ABUS termék biztonságossá, kényelmessé, és nem utolsó sorban divatossá teszi Önt a kerékpározás során!