Kellemes meglepetés - PORT.hu BringaExpo 2008 Hír

Mozgásvilág
Mozgásvilág
2008/03/05
Az utóbbi idők negatív tapasztalatai után a mostani hétvégén végre egy igazán színvonalas, jól megszervezett kiállításon vehetünk részt. A stílusos környezetben (Vasúttörténeti Park) megrendezett bringaexpo-ra valóban érdemes kilátogatni.
Hirdetés

A kiállítást hagyományteremtő szándékkal hozták tető alá, idehaza első ízben rendeznek speciálisan a kerékpárokra és az ezzel kapcsolatos életmódra fókuszáló expót.

A 3 napos eseményen szinte az összes hazai kerékpár forgalmazó kiállít a 3.000 nm-es csarnokban, aki pedig a tavaszi bringás kirajzást spórolással akarja kezdeni, szintén megtalálja a számára csábító ajánlatokat.

A régi idők szerelmesei különleges oldtimer bringákat csodálhatnak meg, a kihívásokat kedvelők dirt, triál, monocikli és BMX bemutatókat izgulhatnak végig. Akik pedig az aktív kikapcsolódást részesítik előnyben, egy ezer négyzetméteres tesztcsarnokban tehetik próbára ügyességüket, és kipróbálhatják a kiállítók jónéhány termékét.


Természetesen a bringázás családi élmény is lehet, ezért aztán a gyerekeknek is van terep a „száguldozásra”. őket ügyességi és KRESZ pálya várja, de kisvasútra is szállhatnak és akár hajtányolhatnak is.

A BringaExpo egyben a Vasúttörténeti Park hivatalos szezonnyitó eseménye is, így a látogatók két legyet ütnek egy csapásra, azaz egy belépővel két rendezvényt is körbejárhatnak.


Belépőjegy árak: felnőtt: 1.300 Ft/nap, gyerek (12 év alatt) : 700 Ft/nap
Nyitvatartás: péntek-szombat: 10:00-20:00; vasárnap: 10:00-18:00

Kiegészítő programok a látogatóknak:
- A kiállítók által forgalmazott kerékpárok kipróbálása a Teszt csarnokban
- Beszélgetés a meghívott kerékpáros vendégekkel
- Hazai kerékpáros csapatok hivatalos bemutatója
- Dirt, triál, monocikli és BMX bemutatók
- Spinningelési lehetőség
- Szabadtéri élő csocsó
- Óránként árverés a színpadon az "Óra akciós termékére"
- A BringaExpo mellett a Vasúttörténeti Park szokásos szolgáltatásai: mozdonyvezetés, hajtányozás, kertivasút, mozdonyszimulátor, fordítókorongozás, vasútmodellek, sínautó, lóvasút mindhárom nyitvatartási napon a jelentkezők rendelkezésére állnak.
Speciális gyerekprogramok szabadtéren:
- Gyermek KRESZ és ügyességi kerékpáros pálya
- Ugrálóvár

 

 

Hirdetés