Idén is lesz Underworld Kupa! Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2011/03/02
A tavalyi évben nagy sikerrel debütált budapesti föld alatti hegyikerékpáros verseny 2011-ben is biztosan megrendezésre kerül.
Hirdetés
A vezető hazai fémszerelvény gyártó szerepvállalásának köszönhetően, mely névadó szponzorként támogatja a rendezvényt, MOFÉM Underworld Kupa néven kerül megrendezésre az esemény.
Különböző rendezvények torlódása miatt idén augusztusban várják a szervezők a különleges élményre vágyó kerekeseket a Merkapt Maraton Sportközpontba , így a legmelegebb nyári hónapban egy  kellemes klímájú, föld alatti kaland hozhat mindenki számra felüdülést.
 
A lebonyolítás módja nem változott: 5 különböző futamban - ahol profik és amatőrök külön-külön versenyeznek – futamonként maximum 70 induló állhat rajhoz. A földszint alatt 10 méterrel elhelyezkedő, kőbe vájt 150 éves alagútrendszerben kerül kialakításra a pálya nyomvonalának egy része, ahol páratlan hangulatban tekerhetnek az indulók. A pince változó belmagasságú, átlagban 2-2,5 méter magas, a járatok szélessége 3 és 6 méter között változik, ám egy-két igazán szűk és alacsony rész is növeli majd az izgalmakat.
 
Az előnevezés napokon belül kezdetét veszi a MOFÉM Underworld Kupára , így nem árt figyelni a rendezvény honlapját ( ), illetve Facebook oldalát ( www.facebook.com/underworldkupa ). A föld alatti versennyel kapcsolatban további meglepetések és kísérőprogramok állnak szervezés alatt, amelyek tovább színesítik az amúgy sem szürke eseményt.
Végezetül jegyezzük fel a pontos dátumot, amely 2011. augusztus 13. szombat .
Hirdetés