I. Téli Mountainbike Maraton Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2010/12/17
Gyere velünk hóban bringázni januárban!
Hirdetés
A határtól 30 km-re lévő Szlovákiai Marianka -ban, január 22-én össznépi hóban tekerés , pontosabban Mountainbike Verseny lesz.
A táv 30 kilométer 600 méter szintemelkedéssel és - minden jól alakul - kellemes hóban csúszkálássl. A nevezési díj a megszokotthoz képest meglehetősen alacsony, ez év december 31-ig kemény 15 Euro (ezt követően 20, a helyszínen 25), amiért a versenyen való indulási jogon kívül Gatorade-et, Energiacukorkát, frissitőállomáson lakomázást, a célban gulyásozást és sörözést (vagy üdcsizést), a maratonról DVD-t, egy emlékpólót és vásárlási kedvezményre jogosító utalványt kapsz. Azért ez nem rossz!!! Sőt, a cikk végén még azt is eláruljuk, hogyan indulhatsz teljesen ingyen , olvass tovább!
 
Téli Maraton
 
A kategóriák dobogósai INTERSPORT, Sensor, MAX SPORT, Sportfull-davorin, RUDY PROJECT, Koliesko, WALTER SPORT, Bicykle Peter Prívara, Libike Bike, Pepsi Cola-Gatorade, FOTOLAB és Jaski nyereményeket kapnak, illetve a tombolán minden versenyző között kisorsolnak többek között egy Genesis INTERSPORT montit is.
Ha párod, vagy szüleid aggódnak, akkor a helyszínen lehetőségük van helikopterből figyelni az eseményeket, de akár Te is lecsekkolhatod a nyomvonalat madártávlatból ().
 
Kedvcsinálónak nézd meg az alábbi videót:
 
Youtube
 
Nyerj rajtszámot a versenyre! 
A versenyre előszeretettel várják a külföldről érkezőket , így a magyarokat is - mi már le is adtuk a nevezésünket, és van a tarsolyunkban további két nevezés, amit annak adunk, akinek mi szeretnénk. Mivel úgy tartja a mondás, hogy "peches ember ne menjen a jégre", ezért mi szerencséseknek fogjuk odaadni. Annak a két szerencsésnek, aki megnyeri a fészbukos lájkolós nyereményjátékunkat. A verseny részleteiért ide , a nyereményjátékért ide klikkelj!
Hirdetés