Menü

2010.12.17.     Hozzászólás 5

I. Téli Mountainbike Maraton

Gyere velünk hóban bringázni januárban!


A határtól 30 km-re lévő Szlovákiai Marianka-ban, január 22-én össznépi hóban tekerés, pontosabban Mountainbike Verseny lesz.

A táv 30 kilométer 600 méter szintemelkedéssel és - minden jól alakul - kellemes hóban csúszkálássl. A nevezési díj a megszokotthoz képest meglehetősen alacsony, ez év december 31-ig kemény 15 Euro (ezt követően 20, a helyszínen 25), amiért a versenyen való indulási jogon kívül Gatorade-et, Energiacukorkát, frissitőállomáson lakomázást, a célban gulyásozást és sörözést (vagy üdcsizést), a maratonról DVD-t, egy emlékpólót és vásárlási kedvezményre jogosító utalványt kapsz. Azért ez nem rossz!!!
Sőt, a cikk végén még azt is eláruljuk, hogyan indulhatsz teljesen ingyen, olvass tovább!

 

Téli Maraton

 

A kategóriák dobogósai INTERSPORT, Sensor, MAX SPORT, Sportfull-davorin, RUDY PROJECT, Koliesko, WALTER SPORT, Bicykle Peter Prívara, Libike Bike, Pepsi Cola-Gatorade, FOTOLAB és Jaski nyereményeket kapnak, illetve a tombolán minden versenyző között kisorsolnak többek között egy Genesis INTERSPORT montit is.

Ha párod, vagy szüleid aggódnak, akkor a helyszínen lehetőségük van helikopterből figyelni az eseményeket, de akár Te is lecsekkolhatod a nyomvonalat madártávlatból (részletek itt).

 

Kedvcsinálónak nézd meg az alábbi videót:

 

Youtube

 

Nyerj rajtszámot a versenyre! 

A versenyre előszeretettel várják a külföldről érkezőket, így a magyarokat is - mi már le is adtuk a nevezésünket, és van a tarsolyunkban további két nevezés, amit annak adunk, akinek mi szeretnénk. Mivel úgy tartja a mondás, hogy "peches ember ne menjen a jégre", ezért mi szerencséseknek fogjuk odaadni. Annak a két szerencsésnek, aki megnyeri a fészbukos lájkolós nyereményjátékunkat. A verseny részleteiért ide, a nyereményjátékért ide klikkelj!

Olvass többet a témáról: I. Téli MTB Maraton
Ez is érdekelhet: téli kerékpározás