Hol érdemes bringát venni, hol vannak akciók? Hír

Mozgásvilág
Mozgásvilág
2008/07/02
Ez a kérdés biztosan legtöbbetekben megfogalmazódott, akár komplett kerékpárt, akár kiegészítőt, alkatrészt akartatok venni. Összegyűlytöttünk pár üzletet, ahol most is keményen akcióznak.
Hirdetés

Itt az ideje venni egy új bringát? Valószínűleg kinézted már, hogy milyet szeretnél, melyik az a kerékpár, ami árban is és teljesítményben is megfelelne. De még a legcéltudatosabb vásárló is szívesen veszi, ha olcsóbban juthat hozzá kiszemeltjéhez, illetve hogy a büdzséből akár egy jobb járgány is kitelik.


A Hugo-Sportnál most ÁfaMENTES napokat tartanak, ha bringát veszel, vagyis kemény ezreket, tízezreket is spórolhatsz a SKARPEA, KTM, KELLYS, KONA. MAGELLÁN, SCHWINN CSEPEL DEMA, NEUZER, ALTRIX, GEPIDA vagy további márkák modellein, ha itt vásárolsz.


A BigBike-nál a legtöbb 2007-es modell 10-35% kedvezménnyel, sőt egyes 2008-as kerékpárok is már akciós áron kaphatók. (Shimano, Sram, Bike Positive, Trinity, Ritchey, X-mission, Acor, Uvex, Merida, Cratoni, Kelly's, Cateye, Rock Shox, Sixsixone, Abus, Citadel, Lazer, Biemme, Rigida, Schwalbe, Lookin, RST, Manitou, Avid, Hamax, Panaracer, Truvativ, Zoogie, WTB, Mavic, Mach, Adidas ésatöbbi ésatöbbi)

 

Ha bringa nélkül nem szívesen mész messzire, akkor rendelj magadnak bringát a SpeedBike webshopból, ahol Magellan, Kelly's és Merida kerékpárok akciósan, 10-37% kedvezménnyel kaphatóak. Sőt, a XVIII. kerületi áruházukban 13-án nyílt napot tartanak, amikor 13%-os levásárolható kedvezménnyel árulják a készleten lévő 2008-as Kell1's kerékpárokat. Ezért már érdemes elbattyogni.


A Speed-Way-nél akár nyerhetsz is év végén egy Merida Sub 10-es kerékpárt, ehhez elég csak regisztrálnod a hírlevélre. Milyen jó is az, amikor veszel valamit és kapsz mellé ajándékot is. Ha náluk vásárolsz Merida, bicajt, vagy vázat, ajándékutalványt, vagy ajándék terméket kapsz. Ezen túlmenően extra MAXXIS akcióval és további akciós árlistával is kedveznek a vásárlóknak.


A Németh O.K. Bike 2007-es Merida, UMF kerékpárokat, vázakat, utolsó darabokat rendkívüli akcióban kínál, akár -10% -20% -30% kedvezménnyel. Ezen kívül minden 50 ezer feletti vásárlásnál lámpaszettet, sárvédőt, vagy kerékpáros komputert kapsz ajándékba.


A konkrét ajánlatok mellett igazi aranybánya szokott lenni szemfülesek számára az AKCIÓS árlista. Ezek általában folyamatosan változó és igen kedvező engedményekkel kecsegtetnek. Ha van 5-10 perced naponta, nézegesd gyakran a Berguson, a Moab, a Fülöp Kerékpár, a Hajtány, a Zöld Pont, a Cserny, Biciklon, Bike Land, Diósd Bike, Golyán, Greenzone, Váltó vagy a számtalan másik, a térképes keresőnkben megtalálható és hozzád legközelebb eső kerékpárüzlet weboldalát!

Megéri...

Hirdetés