Gepida kerékpárok 2020 Hír

Gepida kerékpárok 2020 Hír

Mozgásvilág
Mozgásvilág - Támogatott tartalom
2020/03/24
Trekking, mountainbike, országúti, gravel és városi kerékpárok a Gepida palettájáról.

Gepida trekking kerékpárok

Gepida Alboin 900 Forrás: Gepida

Gepida Alboin 900

Erős váz, kényelem, megbízhatóság és minőségi alkatrészek jellemzik a trekking kategória legjobbját, az Alboin 900-as kerékpárunkat. A Shimano XT hátsó és Deore első váltó garancia a hosszú élettartamra és a sok kilométeres túrákon való folyamatos kihívásokra. Biztos, erre a kategóriára legoptimálisabb Shimano Acera hidraulikus tárcsafékek és Schwalbe Maraton+Smartguard gumiabroncsok segítenek a megállásban és tapadásban, a zárható Suntour NCX villa pedig a teljesítmény fenntartásában, haladásban és kényelemben.

369 900 Ft

Érdekel


Gepida Alboin Pro XT Forrás: Gepida

Gepida Alboin Pro XT 10 e-Bike

Büszkék vagyunk minden egyes kerékpárunkra, ami elhagyja a gyártósort, de vannak olyan kiemelt és kategóriájukban vezető modellek, amelyekre nem elég csak büszkének lenni -ilyen az Alboin Pro XT 10. Nem titok, hogy a Gepida kiemelkedő a trekking kerékpárok tervezésében, gyártásában, amit ennél a kerékpárnál (is) társítottunk a felhasználáshoz legoptimálisabb Bosch elektromos rendszerrel (integrált Bosch Performance motor, integrált, 500 Wh-os akkumulátor), 10 sebességes Shimano XT váltóval, Shimano Deore fékekkel és a hosszú távú túrakerékpározást támogató geometriával. Túrára készen, minőségi kiegészítőkkel, akadály nélkül!

1 049 900 Ft

Érdekel


Gepida Fastida Pro XT Forrás: Gepida

Gepida Fastida Pro XT 10 SpeedPedelec

Vannak kerékpárjaink, amelyek akár külön kategóriát is megérnének. A Fastida Pro XT 10 pont ilyen a maga 45 km/h-ig rásegítő Bosch Performance Speed motorjával és 500 Wh-ás akkumulátorával. Nehéz lenne leírni azt a hátszelet, amelyet 45 km/h-nál érezhetsz. Persze itt a rásegítéshez tekerni is kell ám, viszont szuper gyorsan eljuthatsz A-ból B-be. Egy ilyen sebesség elérésére képes bringánál csak a legjobb és legbiztonságosabb alkatrészek jöhetnek szóba, hogy a gyors tekerés mellett a megállásban és úthibák elnyelésében is támogasson. Mondhatjuk, hogy a Fastida egy valós alternatívát kínál az autós és motoros közlekedésre, viszont segédmotorra érvényes jogosítvány, illetve kötelező biztosítás is szükséges hozzá.

1 212 900 Ft

Érdekel


Gepida mountainbike kerékprok

Gepida Asgard Forrás: Gepida

Gepida Asgard

Legyen szó hosszabb távról felfelé-lefelé vagy rövid, de annál gyorsabb technikás utakról, a 29 colos kerekekkel szerelt Asgardunk átmegy mindenen. A vázgeometriának, Shimano SLX első és hátsó váltójának és a Rockshox Recon teleszkópnak köszönhetően kiválóan irányítható, sportos, kemény hegyikerékpár.

379 900 Ft

Érdekel


Gepida Berig Deore Forrás: Gepida

Gepida Berig Deore 10 e-Bike

A Berig Deore 10 egy elektromos ATB, ami gyakorlatilag egy rendkívül masszív és erős túra MTB. Vegyíti a trekking és MTB előnyeit, ami alkalmassá teszi hosszabb túrákra akár durvább terepeken is. A megfelelő rásegítésről egy Bosch Performance motor gondoskodik, ami kiválóan hajtja meg a 29 colos kerekeket teret engedve a teljesítménynek. Hogy túrára is valóban alkalmas legyen a rendszert 500 Wh-os akkumulátorral szereltük, hogy hosszabb távon el legyél látva energiával. A 10 fokozatú Shimano Derore váltó pedig az elektromos rendszert támogatva engedi a legoptimálisabb fokozat gyors és precíz állítását.

874 900 Ft

Érdekel


Gepida Asgard Pro XT e-Bike Forrás: Gepida

Gepida Asgard Pro XT 11 e-Bike

Teljesítmény felsőfokon! A 29 colos kerekeknek és vázgeometriának, integrált 500 Wh-os akkumulátornak és a 70 Nm-es Bosch Performance CX motor szintén integrált felfogatásának nem jelenthet akadályt a durva terep még felfelé sem. Hosszabb tekerésekre, hosszú távú maratonokra éppúgy alkalmas, mint rövid, villámgyors hegyi szakaszok bevételére. A meghajtó erő és a 29-es kerekek egyszerre eredményeznek kiváló tapadást és gördülést. A 11 sebességes Shimano XT váltó és Rockshox Recon villa csak növelik az élvezeteket és dinamikusan működnek együtt a Bosch rendszerrel. Sportos, adrenalin növelő, de ha úgy akarjuk kényelmes hegyikerékpár. 

1 134 900 Ft

Érdekel


Gepida országúti kerékpárok

Gepida Bandon 810 Forrás: Gepida

Gepida Bandon 810

Egyetlen hagyományos, országúti kerékpárunk, amelyet Shimano Claris szettel szereltünk. Könnyű váz és hajtás teszi élvezetessé és villámgyorssá a tekerést. Szigorúan aszfalton! 

199 900 Ft

Érdekel


Gepida Cassis 105 Forrás: Gepida

Gepida Cassis 105

Nevéből adódóan az E-Road palettánk második darabját Shimano 105-ös váltórendszerrel szereltük és szintén megkapta az új Bafang M800-as rendszert, ami az egyik legkönnyebb és kompaktabb középmotoros rendszer, ami külön E-Road és E-Gravel kerékpárokra lett tervezve. Tökéletesen integrált motor és akkumulátor, amit egy ergonomikus kormány és középen elhelyezett színes kijelző tesz teljessé.

1 163 900 Ft

Érdekel


Gepida Cassis Pro Forrás: Gepida

Gepida Cassis Pro Ultegra Di2 11

Nem kis túlzással a legjobb Shimano váltórendszert, az elektromos Ultegra Di2-t kapta az első Gepida E-Road, amely Cassis névre hallgat. Az új Bafang M800-as rendszerrel szereltük, ami az egyik legkönnyebb és kompaktabb középmotoros rendszer, ami külön E-Road és E-Gravel kerékpárokra lett tervezve. Tökéletesen integrált motor és akkumulátor, amit egy ergonomikus kormány és középen elhelyezett színes kijelző tesz teljessé.

1 587 900 Ft

Érdekel


Gepida gravel kerékpárok

Gepida Cassis Gravel GRX 400 Forrás: Gepida

Gepida Cassis Gravel GRX 400

Egyedi darab és nem csak a Gepida elektromos kerékpárok között! Ízig-vérig Gravel, amely már ránézésre is terep után kiált. A szinte kötelező Shimano GRX váltókkal szerelt bringa megkapta a külön E-Road és E-Gravel kerékpárokra tervezett Bafang M800-as rendszert: tökéletesen integrált motor és akkumulátor, amit egy ergonomikus kormány és középen elhelyezett színes kijelző tesz teljessé. Mind technikailag, mind pedig esztétikailag kiemelkedő darab.

1 062 900 Ft

Érdekel


Gepida városi kerékpárok

Gepida Reptila 800 Forrás: Gepida

Gepida Reptila 800 Altus 7 e-Bike

A harmonikus tekerést garantáló Bosch Active Line motor és a 7 sebességes Shimano Altus külső váltó mindenben támogat, ami a városi kerékpározáshoz szükséges. Hogy tuti beérj időben és makulátlanul a munkába, egy rendkívül gazdaságos, 300 Wh-os akkumulátor gondoskodik az energiáról, így a szetted és te is frissen kezdhetsz hozzá a napi teendőknek. Sőt, két kerékmérettel is elérhető, így 26” vagy 28”-as kerekekkel is megszerezheted. 

604 900 Ft

Érdekel


Gepida Reptila 1000 Forrás: Gepida

Gepida Reptila 1000 Nexus 8/8c e-Bike

A harmonikus tekerést garantáló Bosch Active Line Plus motor és 8 sebességes Shimano Nexus agyváltó mindenben támogat, ami a városi kerékpározáshoz szükséges. A névben szereplő C betű a kontraféket hivatott jelezni, amely a könnyebb kezelhetőséget erősíti –kérheted ezzel és e-nélkül, attól függ melyik passzol jobban a napi közlekedésedhez. Hogy tuti beérj időben és makulátlanul a munkába, egy 400 Wh-os akkumulátor gondoskodik az egész napos energiáról.

729 900 Ft

Érdekel


Gepida Bonum Forrás: Gepida

Gepida Bonum Pro SLX 10 e-Bike

Kényelem, gyorsaság a városban és akár azon kívül, akár városi trekkingnek is aposztrofálhatjuk a Bonum Pro SLX 10-et. A vázgeometria jóvoltából egyesen testtartással szelhetjük a kilométereket, amelyet a Bosch Performance motor harmóniája a Shimano SLX hátsó váltójával kiegészülve tesz élménnyé. A váltás könnyű és gyors, az első villa pedig a Suntour NRX teleszkópnak köszönhetően minden akadályon átmegy, ami egy városi közlekedés során elénk kerülhet.

1 025 900 Ft

Érdekel