Cube kerékpárok 2020 Hír

Cube kerékpárok 2020 Hír

Mozgásvilág
Mozgásvilág
2020/03/24
Trekking, mountainbike, országúti, gravel és városi Cube kerékpárok.
Hirdetés

Cube trekking kerékpárok

Cube Nature EXC Forrás: Cube

Cube Nature EXC

Ha a járatlan utak felfedezése hoz lázba, rád gondoltunk a Nature EXC kerékpár megalkotásakor. Tervezőink feladata az volt, hogy egy sportos és megbízható kerékpárt építsenek kiegyensúlyozott irányíthatósággal, kiváló felszereltséggel és a lehető legnagyobb biztonsággal. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy teljesítettük ezeket az elvárásokat és meg is haladtuk őket.

244 990 Ft

Érdekel


CUBE Touring EXC Forrás: Cube

Cube Touring EXC

Lehet, hogy elfogultak vagyunk, de szerintünk a Touring EXC az igazi mindenes bringa - remek választás hosszabb túrákra a hétvégén, mindennapos közlekedésre ingázóknak, vagy jó ürügyként szolgálhat, ha kedved támad kimenni a friss levegőre edzeni kicsit.

279 990 Ft

Érdekel


CUBE Touring HYBRID PRO 500 Forrás: Cube

Cube Touring Hybrid Pro 500

Függetlenül attól, hogy messziről ingázol, vagy nagyobb hétvégi kirándulásokat tervezgetsz távol a város nyüzsgésétől a Touring Hybrid Pro a megfelelő Bosch-os e-bike a feladatra. A Bosch Performance motor bőséges erőt ad, hogy segítsen a tekerésben és nagy kapacitással rendelkező, 500Wh-ás akkumulátorral van ellátva a nagy hatótávolság érdekében. Csendes, diszkrét és erőteljes, észrevétlenül dolgozik együtt a Bosch intelligens szoftverével, hogy olyan finoman segítsen, hogy teljesen megfeledkezhess róla, hogy egy e-bike-on ülsz. 

839 990 Ft

Érdekel


Cube mountainbike kerékpárok

Cube Attention Forrás: Cube

Cube Attention

Az Attention az a fajta bringa, amely át fogja értelmezni az elvárásaidat. Könnyű, játékos, jól irányítható 6061-es alumínium vázra építettük azzal a részletekre való odafigyeléssel, amit az ennél jóval drágább bringáknál szokhattunk meg. A vázon belül vezetett bowdenektől - ami letisztult megjelenést kölcsönöz a bringának és tisztán tartja a bowdeneket minimális karbantartási igény mellett - a rejtett csomagtartó és sárvédő rögzítési pontokig a high-end kinézetet és funkciókat a megfizethetőség egy új szintjére emeltük.

279 990 Ft

Érdekel


Cube Reaction C:62 Race 2x12 Forrás: Cube

Cube Reaction C:62 Race 2x12

A Reaction C:62 Race minden csövéből és alkatrészéből csak úgy sugárzik a versenyszellem - ezért is kaphatta meg a Race nevet. és igen, minden porcikája olyan gyors amilyennek kinéz. Elegáns vázába mindent belesűrítettünk, amit mérnökeink a nagy teljesítményű karbon vázakról tanultak, hogy könnyű, erős és lenyűgözően jól irányítható legyen.

679 990 Ft

Érdekel


Cube Stereo Hybrid 140 HPC SL 625 Forrás: Cube

Cube Stereo Hybrid 140 HPC SL 625

Amikor kifogysz a kifogásokból, amikor kizárólag a legjobb all-mountain Bosch motoros e-bikeok jók… akkor készen állsz, hogy a teljesen új Stereo Hybrid HPC SL-re válts. Új etalonunk jelenti a masszív, sokoldalú e-mtb teljesítményt illetően, úgyhogy ez az a bringa, amivel új szintre emelheted a kerékpározási képességeid.

1 529 990 Ft

Érdekel


Cube országúti kerékpárok

Cube SL Road x Forrás: Mozgásvilág

Cube SL Road

Az SL Road egy olyan bringa, ami kétségtelenül a lehető legjobban le van csupaszítva.
Könnyű, erős és egyszerű, egyetlen célja, hogy a legkevesebb macerával juttasson el A-ból B-be.
Könnyű, erős, duplán húzott csövekből készített alumínium váza az erő, kényelem és tartósság legjobb
kombinációját nyújtják, ezt a hatékonyságot pedig alumínium merev villával párosítottuk a fürge irányíthatóság és alacsony tömeg érdekében.

204 990 Ft

Érdekel


Cube Attain GTC SL x Forrás: Cube

Cube Attain GTC SL

Az Attain GTC SL az esztétika és funkcionalitás mesterműve, még akkor is, ha mi mondjuk magunkra. Ez a nagy teljesítményű versenygép a nagyszerű kényelmet egy csúcs karbon váz kiemelkedő gyorsíthatóságával és a legmodernebb tárcsafékek nyújtotta biztonsággal ötvözi.

699 990 Ft

Érdekel


Cube Litening C:68X Pro Forrás: Cube

Cube Litening C:68X Pro

A teljesen új Litening C:68X Pro-val nagyon egyszerű célunk volt: megépíteni a leggyorsabb, legærodinamikusabb verseny bringát a létező legjobb anyagokból, amivel garantáltan a mezőny elején fogsz tekerni.

1 449 990 Ft

Érdekel


Cube gravel kerékpárok

Cube Nuroad Pro Forrás: Cube

Cube Nuroad Pro

Miért kellene megfordulni és hazamenni, csak mert elfogy előled az aszfalt? Úgy építettük meg a Nuroad Pro-t, hogy megválaszolja ezt a kérdést... és további kalandokra csábítson. Áthidalja az országút és a döngölt terep közötti szakadékot megalkotva a tökéletes gépet a kalandvágyó bringásoknak.

339 990 Ft

Érdekel


Cube városi kerékpárok

Cube Ella RIDE Forrás: Cube

Cube Ella RIDE

A stílusos és praktikus Ella Ride a tökéletes társ az aktív, kirándulós életviteledhez. Népszerű Ella Hybrid bringáink által inspirálva mérnökeink keményen dolgoztak a funkció, divat, kényelem és biztonság ötvözéséért, hogy egy olyan stílusos és modern bringát hozzanak létre, amin büszkén mutatkozhatsz majd.

224 990 Ft

Érdekel


Cube Cargo Sport Dual Hybrid Forrás: Cube

Cube Cargo Sport Dual Hybrid

A modern élet másról sem szól, mint a dolgaink hurcolásáról. Mi lenne, ha ezt anélkül tehetnénk meg, hogy dugót okoznánk az utcákon a teherautókkal és különböző mérgező gázokat bocsátanánk ki? Ismerd meg a teljesen új Cargo Hybrid-et, ami pontosan erre a célra készült. Egy stílusos, sokoldalú és masszív teherhordó Bosch motoros e-bike, mely a megbízhatóságot, könnyed használatot és a szállítási képességet - akár gyerekeket is - ötvözi azzal a gondtalan, finom és csendes rásegítéssel, amelyet csak a Bosch negyedik generációs motorja tud nyújtani.

1 699 990 Ft

Érdekel

Hirdetés