KTM kerékpárok 2020 Hír

KTM kerékpárok 2020 Hír

Mozgásvilág
Mozgásvilág
2020/03/24
Trekking, mountainbike, országúti, gravel és városi KTM kerékpárok.
Hirdetés

KTM trekking kerékpárok

KTM Life Track Street Forrás: KTM

KTM Life Track Street

Túra a hétvégén? Bringázás a munkahelyre? A Life Track Street szinte mindennel felszerelt, melyre szükséged lehet. A strapabíró Shimano alkatrészek megbízhatóan teszik a dolgukat, a hidraulikus tárcsafékek segítenek megállni minden időjárásban, a sárvédők komfortosabbá teszik utadat rossz időben is, míg a lámpái mindig kéznél lesznek, ha épp rád sötétedne utad során.

239 000 Ft

 


KTM Life Tour Forrás: KTM

KTM Life Tour

Ez a paripa dobozból kivéve készen áll a kalandra, és csak rád vár! Fedezz fel új utakat, új vidéket vele! A Shimano XT hajtás megbízható és precíz rendszerként segíti az előre haladásodat, míg ha megállnál, a Shimano hidraulikus tárcsafékek teszik a dolgukat. Cuccaidat kényelmesen a csomagtartón szállíthatod. Az utadat pedig akkor sem kell feltétlen megszakítanod, ha elered az eső, hiszen a kerékpár gyárilag sárvédőkkel szerelt, és a rosszabb fényviszonyok során a szintén tartozék lámpái segítenek látni és látszani!

539 000 Ft

 


KTM Macina Cross LFC Forrás: KTM

KTM Macina Cross LFC

Amikor már nagyon elindulnál, és csak mennél, mennél, felfedezni új vidéket, új utakat, mindezt könnyedén. A Macina Cross kerékpárban található nyomatékos (75 Nm) Bosch motor és az 500 Wh kapacitású akkumulátor lehetőséget nyújtanak, hogy ezen helyek elérhetőbbek legyenek számodra. A sárvédők és lámpák révén pedig rossz időjárás és fényviszonyok során sem kell feltétlen megszakítanod a kalandot.

999 000 Ft

 


KTM mountainbike kerékpárok

KTM Macina Team 291 Forrás: KTM

KTM Macina Team 291

Nyomatékos (75Nm) Bosch motor egy 625 Wh kapacitású akkumulátorral kombinálva valódi fegyverré teszi a nagymúltú osztrák cég kerékpárját, mellyel még szélesebb a mosoly, még rövidebb a távolság, még laposabb a hegy. Hatalmas, 29”-os kerekei, valamint a FOX 32 Float felső kategóriás teleszkópvilla kisimítják az utat nekünk. Egy ilyen bringához fel kell női. Te már készen állsz rá?

1 299 000 Ft

 


KTM Scarp mt Masster Forrás: KTM

KTM Scarp MT Master

A maratonok legális doppingja egy karnyújtásnyira van tőled! Prémium minőségű, szuperkönnyű és merev karbon váz adja az alapját, melyre olyan felsőkategóriás felszerelések kerültek, mint a kormányról szabályozható FOX 34 Float Performance teleszkópvilla és FOX Float DPS Performance rugóstag, vagy a Shimano XT hajtás. Mászás? Lejtőzés? Semmi gond, egy pillanat alatt alakul át a Scarp, hiszen a FOX dropper nyeregcsöve gombnyomásra ereszkedik le, vagy emelkedik fel a helyére. Versenyen kívül pedig már csak hibbiból is falni fogod az ösvényeket, mert a Scarp nem otthoni ücsörgésre lett tervezve!

1 569 000 Ft

 


KTM Macina Kapoho 2971 Forrás: KTM

KTM Macina Kapoho 2971

Ha már önmagában az ösvény nem jelent kihívást, így még többet mennél, a Macina Kapoho nyomatékos (75 Nm) Bosch motorja, valamint a 625 Wh kapacitású akkumulátorja kitágítja a határaidat! Felső kategóriás alkatrészek, mint a FOX 36 Float Performance teleszkópvilla, FOX Float DPX2 Performance rugóstag, Shimano XT hajtás illetve Shimano XT hidraulikus tárcsafékek precíz és jól működő gépezetté teszik. A hatalmas, 29”-os kerekek és 160 mmnyi rugóút szinte minden terepet kisimít alattad.

1 929 000 Ft

 


KTM országúti kerékpárok

KTM Revelator 4000 Forrás: KTM

KTM Revelator 400

Vérbeli sportos országúti kerékpár, komfortos geometriával és magas szintű felszereltséggel. Az itthon megszokott útviszonyokra ideális, rugalmas, de határozott energiaátadást biztosító karbonváza és felszereltsége teszi igazán izgalmassá.

669 000 Ft

 


KTM Revelator Lisse Master Forrás: KTM

KTM Revelator Lisse Master

Egy fenevad, melynek minden porcikája arra lett tervezve, hogy még gyorsabban, még hatékonyabban száguldj a célvonal felé. Az aerodinamikus kialakítású karbon váz egyedi, a vázhoz tervezett karbon kormányszárat és karbon villát kapott, hogy még jobb legyen a teljesítmény. Az erő átadásáról, valamint a szükséges fékerőről a Shimano Ultegra szett gondoskodik. Mindez egy vadító narancs-matt fekete dizájnba csomagolták a legendás osztrák cég tervezői.

1 669 000 Ft

 


KTM Revelator Allto Sonic Forrás: KTM

KTM Revelator Alto Sonic

Ilyen, amikor a jövő technológiái, a klasszikus formával és színvilággal találkoznak. A Revelator Alto Sonic egy apró részlete sem szerénykedik. Őrületesen vadító narancs-fekete dizájnja mögött olyan jövőbe mutató technológiák rejlenek, mint a prémium karbon váz és villa, a Shimano elektromos Dura-Ace váltása, vagy a hidraulikus tárcsafékek. Ezzel a kerékpárral nem lehet feltűnés nélkül végig gurulni a városon...

2 629 000 Ft

 


KTM gravel kerékpárok

KTM X-Strada 710 Forrás: KTM

KTM X-Strada 710

Semmilyen terep nem állhat az utadba, ha egy ilyen jól felszeret KTM gravel bringán hasítasz. A speciálisan gravel körülményekhez optimalizált Shimano GRX szett és a könnyű Schwalbe G-One külsők remekül kiegészítik az X-Strada vázat.

 


KTM X-Strada LFC Forrás: KTM

KTM X-Strada LFC

A gravel irányzat jó úton halad afelé, hogy az egyik legszélesebb igényeket kielégítő kategória legyen. Ha azt hallod gravel, az éppúgy jelentheti az úttalan utakon sportolást, mint az ugyanezen terepen kötetlenül túrázást, vagy akár hétköznapi ingázást is. A KTM X-Strada LFC-t is ezek az igények inspirálták a hétköznapi használatot megkönnyítő csomagtartóval, sárhányóval és komplett világítással gyárilag felszereve. Természetesen Shimano GRX-szettel érkezik.

 


KTM X-Strada Glory Forrás: KTM

KTM X-Strada Glorious

2020-ban már ott tart a kerékpáripar - de a KTM kínálata mindenképpen -, hogy nincs olyan kerékpáros igény, amit ne lehetne kielégíteni. Az egyre szélesebben értelmezett kerékpáros kategóriáknak köszönhetően a méltán népszerű gravel élményt azok is megtapasztalhatják, akik nem tudnak megbarátkozni a koskormánnyal. Természetesen GRX-szett erről a bringáról sem hiányozhat.

 


KTM városi kerékpárok

KTM City Line 28,7 Forrás: KTM

KTM City Line 28,7

Semmi sallang, csak egy megbízható, klasszikus kialakítású városi kerékpár extra kényelmes geometriával és kiegészítőkkel, KTM minőségben.

229 000 Ft

 


KTM Macina Gran 610 Forrás: KTM

KTM Macina Gran 610

Ezt a KTM városi kerékpárt a BOSCH elektromos rásegítés és a szíjhajtás mellett az elegáns bőr és barna kiegészítők teszik az igényesek méltó paripájává.

1 299 000 Ft

 


KTM Macina CITY 5 abs BELT Forrás: KTM

KTM Macina CITY 5 abs BELT

Városi csúcsjárgány a KTM tálalásában, BOSCH elektromos hajtással, sőt, mi több, strapabíró és gondozásmentes szíjhajtással.

1 539 000 Ft

 

Hirdetés