Kross kerékpárok 2020 Hír

Mozgásvilág
Mozgásvilág
2020/03/24
Trekking, mountainbike, országúti, gravel és városi Kross kerékpárok.
Hirdetés

Kross trekking kerékpárok

Kross Evado 5.0 Forrás: Kross

Kross Evado 5.0

Kompromisszumok nélküli bringa a tökéletes túrázáshoz. Sportos, mégis kényelmes vázgeometria. SR Suntour NEX HLO villák, hidraulikus tárcsafék. Férfi és női kivitelben is elérhető, dinamikus dizájn és színek.

213 990 Ft

Érdekel


Kross Trans 10.0 Forrás: Kross

Kross Trans 10.0

A Trans 10.0 kerékpár minden kényelmi funkcióval fel van szerelve, mely a biztonságos és praktikus városi közlekedéshez és a hétvégi túrákhoz szükséges. Belső kábelelvezetés, Shimano Deore váltórendszer, hidraulikus tárcsafékek, Rock Shox villa, férfi és női szín és vázkialakítás választék. 

389 990 Ft

Érdekel


Kross Trany Hybrid 5.0 Forrás: Kross

Kross Trans Hybrid 5.0

Élvezd, ahogy hangtalanul suhansz a város utcáin, fedezd fel a környék útjait, amelyek eddig túl nagy kihívást jelentettek! Az elektromos hajtásrásegítés kellemesebb kerékpáros élményt tesz lehetővé, a hajtás kevésbé fáradtságos, főképp az emelkedőkön.  A Shimano Steps CITY BT-E61001 hajtásrendszer kifejezetten városi és túrakerékpárok számára fejlesztett, elsődlegesen a szórakozás és kikapcsolódást szolgálja. Háromféle rásegítés-fokozat, 504 Wh teljesítményű akkumlátor, Rock Shox villa, Shimano Deore váltórendszer gondoskodik a tökéletes élményről.  Női és férfi vázzal is elérhető.

1 019 990 Ft

Érdekel


Kross mountainbike kerékpárok

Kross Level 5.0 Forrás: Kross

 

Kross Level 5.0

A Kross Level vázkialakítása számtalan finom részletmegoldással rendelkezik, hozzájárulva az új modellek páratlan funkcionalitásához. Ilyen például a belső kábelvezetés, amely hatékony védelmet nyújt a bowdeneknek és a hidraulikus vezetékeknek. Kross Level modellcsalád teljes egészében házon belül fejlesztett, konstrukciója rendhagyó, számos egyedi, specifikus technikai megoldással rendelkezik. A LEVEL 5.0 kétféle színben valamint 27,5” és 29” –es kerékmérettel is elérhető. 

287 990 Ft

Érdekel


Kross Hexagon Boost 1.0 Forrás: Kross

Kross Hexagon Boost 1.0

A fejlett elektromotor rásegítés-rendszernek köszönhetően hosszabb távolságok is könnyedén teljesíthetők, azonos idő alatt pedig több kellemes élménnyel leszel gazdagabb! A Hexagon Boost 1.0 Bafang motorral, kiváló ár/érték aránnyal! 

419 990 Ft

Érdekel


Kross Level Boost 2.0 630 Forrás: Kross

Kross Level Boost 2.0 630

Az integrált akkumlátoros Level Boost bringa kétféle akkumlátor kapacitással is elérhető: 630 Wh és 504 Wh aksival is választható. Az utóbbi ára: 1.059.990 Ft.

Shimano Steps MTB SC-E8000 a ma kapható legfejlettebb mountain bike rásegítés-rendszer, teljesítménye elképesztő, a hatékony hajtás mellett megnövelt hatótávval rendelkezik. Mérete, tömege mindemellett csekély, és a motorintegráció egyáltalán nem befolyásolja a kerékpár menettulajdonságát. A korszerű technikának köszönhetően messzebb juthatsz kedvenc ösvényeiden, ráadásul nagyobb élvezettel, gyorsabb tempóban!

1 149 990 Ft

Érdekel


Országúti kerékpárok

Kross Pulso 2.0 Forrás: Kross

Kross Pulso 2.0

Kross fitness kerékpár Aluminium Superlite vázzal, Shimano Sora váltórendszerrel. A belső kábelvezetés mindössze egy a számos figyelmes technikai megoldás közül. Ez nemcsak a Pulso esztétikai értékét növeli, hanem segít a bowdenek tisztán tartásában, fokozza a megbízhatóságot, csökkenti a karbantartásigényt.

269 990 Ft

Érdekel


Kross Vento 3.0 Forrás: Kross

Kross Vento 3.0

A Kross Vento 3.0 Alu „endurance” vázgeometriával elsősorban hosszú távok kényelmes teljesítését tűzte ki zászlajára. A versenykerékpárokhoz képest kissé rövidebb felsőcső és hosszabb fejcső egyenesebb felsőtesthelyzetet nyújt, növelve a kényelemérzetet, illetve a magabiztos irányítást.  A karbon villa hatékonyan csillapítja a rezgéseket, emellett könnyebb is, mint a fémből előállított társai. A kényelem így hatékony, dinamikus haladással párosul. A modell férfi és speciálisan női változatban is elérhető!

299 990

Érdekel


Kross Vento 6.0 női Forrás: Kross

Kross Vento 6.0

A Kross Vento 6.0 karbon modellcsalád maga a vegytiszta sportosság. A korszerű technikai színvonalú karbonszálas alapanyagból készült váz agresszív geometriát kínál, amely felső kategóriás alkatrészekkel párosítva az aszfaltutakon kompromisszummentes kerékpáros élményt nyújt.

519 990 Ft

Érdekel


Kross gravel kerékpárok

Kross Esker 2.0 Forrás: Kross

Kross Esker 2.0

Aluminium Superlite váz, Sora váltórendszerrel felszerelve az ESKER 2.0 a terephasználat lehetősége mellett csomagokat és egyéb hasznos kiegészítő felszereléseket is fogad. A bringa számos rögzítő konzollal van ellátva, így csomagtartót, sárvédőt, további kulacsokat egyaránt fogad. Mostantól már a leghosszabb távok sem jelentenek akadályt!

299 990 Ft

Érdekel


Kross Esker 4.0 Forrás: Kross

Kross Esker 4.0

Acél váz, terepzöld szín, Tiagra váltók. A széles külső gumik fogadásához a vázgeometrián is finomítani kellett. A speciális „gravel” jellegű vázkialakításnak köszönhetően az Esker 4.0 kiszámítható, stabil menetkarakterisztikával rendelkezik, hosszú távokon is megfelelő kényelmet biztosít. A túrázásra optimalizált kerékpár fürgén gurul az épített utakon, mindazonáltal élvezetes élményt nyújt a murvás dózerutakon – csomagokkal felpakolva vagy anélkül egyaránt.

399 990 Ft

Érdekel


Kross Esker 6.0 Forrás: Kross

Kross Esker 6.0

Ha már kevés az országúti kerékpározás élménye, imádod a hosszú túrákat és szükséged van egy könnyen karbantartható, robusztus kerékpárra, amellyel a téli-tavaszi edzéseidet is végezheted, akkor a megoldás a legújabb garvel kerékpár. Tempós haladást biztosít aszfalton, de örömed leled benne akkor is, ha az útról letérsz.

Az ESKER 6.0 modell tökéletes választás elegáns fekete grafit matt színével és a legoptimálisabb felszereltséggel. Aluminium Superlite vár, mely könnyű, mégis erős, hogy minden kihívásnak megfeleljen a bringa. A sokrétű felhasználás és a változatos terepviszony ballonos külső gumikat feltételez. Az Esker vázkialakítása masszív, mind az első, mind a hátsó kerék esetében széles abroncsot fogad. A sár még a masszív kerekek mellett sem gyűlik fel, így akkor sincs baj, ha mély dagonyán keresztül vezet az út.

519 990 Ft

Érdekel


Legrand városi kerékpárok

Legrand Pave Jr Forrás: Legrand

Legrand Pave Jr

A Junior sorozat a felnőtt kerékpárok mintájára készült, hogy a fiatalok is ugyanolyan kényelmi és stílus fokozaton bringázhassanak, mint szüleik.

96 990 Ft

Érdekel


Legrand Lille 7.0 Forrás: Legrand

Legrand Lille 7.0

A Lille sorozat csúcsmodellje tökéletesen megfelel minden igénynek, melyet egy jól használható mégis stílusos városi kerékpártól elvárhatunk. A Suntour villának köszönhetően kényelmesebben suhanhatsz, továbbá a párnázott ülés, és a nagy kosár gondoskodnak kényelmedről és a praktikumról. A Lille bringával minden lehetséges: munkába járás, bevásárlás, piknik a barátokkal.

239 990 Ft

Érdekel


Legrand eLille 3.0 Forrás: Legrand

Legrand eLille 3.0

A KROSS kifejezetten városi felhasználásra tervezett márkája a LE GRAND igazán stílusos kerékpárjaival mindenkit meghódít. A Bafang motorral ellátott ELILLE 3.0 bringával élmény a keékpározás!

599 990 Ft

Érdekel 

Hirdetés