Hátszél Gepida Ebike vásárláshoz Hír

Hátszél Gepida Ebike vásárláshoz Hír

Gepida - Támogatott tartalom
2020/12/16
Megfogalmazódott benned a gondolat, hogy mennyire menő lenne elektromos kerékpár tulajdonosnak lenni? Jó hírünk van, hiszen a Bosch rendszerrel szerelt Gepida nyomatékszenzoros kerékpárokra 150 000 forintos támogatást igényelhetsz. 

Stílusosan, gyorsan, városban

Nem lesz több izzasztó munkába járás, kimerítő hazaérkezés, ugyanakkor a kerékpározás élménye sem marad ki az életedből. A City - Urban E-bike jelenleg a leggyorsabb, legköltséghatékonyabb és legbiztonságosabb közlekedési eszköz városon belül. De miért ne lehetne kényelmes is?  

A Gepida kerékpárok saját tervezésű, ergonomikus kialakítású, a szabványként előírthoz képest nagyobb teherbírást viselő vázakkal, illetve a legújabb Bosch rendszerrel szerelve gurulnak ki a gyártó Budapesti telephelyéről. A felhasználáshoz igazított akkumulátor kapacitás segíti a kerékpárost, hogy a legoptimálisabban tudja megtenni a kiszemelt távot. Tekerés közben rajtad múlik, hogy a rásegítés mértékéből mennyit használsz ki, hol adod le Te az erőt és hol engeded az elektromos rendszernek a támogatást.

Ebike állami támogatás
Gepida Reptila 1000
Ebike állami támogatás
Forrás: Gepida

Tudtad, hogy magyar?

Magyar márkaként ismerjük a hazai kerékpáros igényeket, úttörők voltunk és vagyunk az e-bike-ok gyártásában, több ezer elektromos kerékpárunk érhető el készletről, azonnal

A hatalmas termékkínálatból egész biztosan megtalálod azt a modellt, ami pontosan a Te igényeidet elégíti ki, és ami még jobb, a Gepida segít Neked a választásban. A weboldalon található kerékpárválasztó funkcióval, illetve akkumulátor kapacitás kalkulátorral pontosan meghatározhatod, mely típusok passzolnak hozzád.

A Gepida nem engedi el a kezed a vásárlást követően sem. Örök vázgaranciát adnak minden kerékpárukra regisztráció esetén, de ha még biztosabbra mennél, úgy az alap 3 éves, teljes garancián felül kiterjesztett gyártói garanciával +1 vagy +2 évvel is számolhatsz*.

Ebike állami támogatás
Gepida Alboin
Ebike állami támogatás
Forrás: Gepida

Támogatás részletei, feltételei a pályázó számára

- Csak magánszemélyek vehetik igénybe

- Rendelkezik érvényes ügyfélkapu regisztrációval

- Rendelkezik magyarországi lakóhellyel

- Rendelkezik 3 hónapos, folyamatos munkaviszonnyal

Követelmények a kerékpárra vonatkozóan*

- Értékhatár maximum 900 000 Ft

- Támogatás maximális mértéke nyomatékszenzoros kerékpárokra 150 000 Ft

- Akciós kerékpárokra is igényelhető

- Motor névleges teljesítménye maximum 250 W

- Legalább 26" kerékméret

- Maximum 25 km / óra rásegítés

- Maximális tömeg 30 kg

- Külső gumi maximális szélessége 60 mm

Hátszél Gepida Ebike vásárláshoz-3
Akár 150000 Ft támogatás
Hátszél Gepida Ebike vásárláshoz-3
Forrás: Gepida

Ne maradj le a támogatásról!

Ha nem szeretnél lemaradni a támogatásról, add le előrendelésed a gepida.hu weboldalon keresztül, ahol folyamatosan tájékozódhatsz a pályázat részleteiről, a pályázati időszakról, és megtekintheted a támogatásba bevont kerékpárokat. 

Gepida.hu

*2021. január 1-től a jótállás időtartama az eladási ár alapján változik: 250000 forint eladási ár felett három év.