Cyclision kerékpárok 2020 Hír

Cyclision kerékpárok 2020 Hír

Mozgásvilág
Mozgásvilág
2020/03/24
Trekking, mountainbike, országúti, gravel és városi Cyclision kerékpárok.
Hirdetés

Cyclision trekking kerékpárok

Cyclision Zodin 9 Forrás: Cyclision

Cyclision Zodin 9

Ha nem vágysz többre, mint egy kerékpárra, amivel könnyedén körbe bringázhatod valamelyik nagy tavunkat, mellyel alkalmanként a munkába tekerés sem akadály, és minden helyzetben messziről is jól látható vagy, akkor íme a Zodin 9. Ráadás extra, a rugós Suntour teleszkópvilla, ami megnöveli kezeid kényelmét, még a rozoga utakon is.

139 490 Ft

Érdekel


Cyclision Zodya 3 Forrás: Cyclision

Cyclision Zodya 3

A lányok, csajok, hölgyek is szeretnék kerékpározni, és ha egy jó társat keresünk nekik, mellyel nagyobb túrákat is könnyedén tehetnek, melynek nyergében biztonságban tudhatjuk, akkor a Zodya 3 jó választás lehet. Az út egyenetlenségeit rugós teleszkópvilla simítja ki, még az időjárás-független fékerőért hidraulikus tárcsafékek gondoskodnak.

209 490 Ft

Érdekel


Cyclision Zodin 2 Forrás: Cyclision

Cyclision Zodin 2

Hosszabb távokra indulnál? Könnyed suhanásra vágysz? Felfedeznél tájakat? A Zodin 2 csak rád vár. Ha pedig megállnál, hidraulikus tárcsafékei segítenek a minden körülmény során is megbízható fékerőről.

366 990 Ft

Érdekel


Cyclision mountainbike kerékpárok

Cyclision Corpha 1 Forrás: Cyclision

Cyclision Corpha 1

Megbízható Shimano alkatrészek biztosítják a működést, és a megállást. Ha esetleg esőben kell tekernünk vele, jól jön a tárcsafék időjárás-független működése. A rugós teleszkópvilla talán nem a legkifinomultabb rendszer, de ez soha nem engedi el egy kopott szimmering miatt a levegőt, így strapabírásban verhetetlen.

233 990 Ft

Érdekel


Cyclision Corph 4 Forrás: Cyclision

Cyclision Corph 4

Elegáns és vagány fekete-arany dizájnja mögött egy strapabíró kerékpár rejtőzik, mellyel körbe tekerheted valamelyik nagy tavunkat, vagy épp túrázhatsz a hegyek között. Az időjárás-független fékhatásról a hidraulikus tárcsafékek, míg kezed komfortjáról a megbízhatóan működő, egyszerűen karbantartható rugós teleszkópvilla gondoskodik.

275 990 Ft

Érdekel


Cyclision Corph 1 Forrás: Cyclision

Cyclision Corph 1

A lopakodógép, melynek matt fekete álcája egy könnyed versenyzésre is alkalmas terepkerékpárt rejt. A Rock Shox villa kellően simítja az utat alattad, míg a megbízható Shimano váltás segít, hogy mindig a megfelelő fokozat álljon rendelkezésedre. Ha pedig meg kell állni, a Shimano hidraulikus tárcsafékek időjárástól függetlenül mindig ugyanúgy teszik a dolgukat!

419 490 Ft

Érdekel

Hirdetés