A legmenőbb trekking kerékpárok a Gepidától

A legmenőbb trekking kerékpárok a Gepidától

Gepida.hu - Támogatott tartalom
2022/05/20
Tudtad, hogy Magyarországon a legszélesebb trekking kerékpár kínálattal rendelkező Gepida slágertermékei között előkelő helyen szerepelnek az ALBOIN kerékpárok?

Az ALBOIN termékcsalád vonzereje nem csak a kiváló minőségében rejlik, hanem abban is, hogy milyen széles skálán tudja kielégíteni a kerékpárosok igényeit - az egyszerű bevásárlástól a komoly túrákig mindenre alkalmas. Az ALBOIN modellek funkcióban és tudásban is többet nyújtanak, ahogy megyünk feljebb a modellek között. Nézzük meg hát közelebbről ezeket a tulajdonságokat, hogy könnyebben megtaláld a számodra legmegfelelőbbet.

Az igazi slágertermék - Alboin 200

A Gepida ALBOIN 200-as kerékpárja igazi slágertermék. Kiváló funkciói hozzásegítenek, hogy kerékpárunkkal a túra kényelmes és gondtalan legyen. Az erős váz, az agydinamó és a megbízható alkatrészek segítenek, hogy bármikor túrára kész legyél. Elérhető Pro változatban is, ahol egy erősebb váltó és teleszkóp is segíti a kényelmed.

Társ a város utcáin - Alboin 300

A Gepida kerékpárok nem csupán a természetbe vágyóknak tökéletesek. Nagyon sokan ki tudják használni őket a városi közlekedésben is. Ki ne szeretne néha a városban gyorsan és kényelmesen közlekedni, majd ugyanazt a kerékpárt hosszabb túrákra is használni?

A Gepidával ezt a célt könnyen elérheted!

Női és férfi kivitelben egyaránt elérhető ez a modell, ami a városi közlekedéshez is kiválóan alkalmas. Segítségével a városban történő kerékpározás nem csak gyors és kényelmes, hanem egy igazi élmény is. A férfi modell elérhető Pro verzióban is, amelynek része a komolyabb megterhelésre is kiváló tárcsafékes kiszerelés.

Túrakerékpár, nem csak a természet szerelmeseinek - Alboin 500

Szereted a természetet kerékpáron bebarangolni? Szívesen töltöd két keréken a szabadidőd? Az igazi túrázóknak az ALBOIN 500-as termékünk a legmegfelelőbb választás , hiszen egyszerre lehet megtenni vele nagyobb távokat úgy, hogy közben nem fáradsz el és valóban a téged körülvevő tájra koncentrálhatsz.

A kerékpár ereje többek közt a 27 sebességes váltóban rejlik. Meg kell említeni a csendes, de ugyanakkor rendkívül masszív gumiabroncsokat, amelyekre bátran támaszkodhatunk, bármilyen terepen. Erős és nagyon megbízható túrakerékpár.

A legmenőbb trekking kerékpárok a Gepidától-1
Gepida Alboin
A legmenőbb trekking kerékpárok a Gepidától-1
Forrás: Gepida

Extra erő és a trekking királya - Alboin 900

Szeretnéd, hogy minden terepen a lehető legjobbat nyújtsa kerékpárod? Jó lenne, ha a város aszfaltján, a természetben és a hegyek lejtőin is megállná a helyét? Akkor a te választásod a férfi változatban elérhető Alboin 900 kell, hogy legyen! Felépítésének és minőségi alkatrészeinek köszönhetően nem skatulyázható be semmilyen fő területre, bárhol, bármikor használhatod - nagy méretű féktárcsái a legnehezebb helyzetben is megállítanak, váltója pontos és könnyen kezelhető, nem utolsó sorban ergonomikus tervezése hozzásegít, hogy az extra erőt is kényelmesen kordában tudd tartani.

Aki igazán rendkívüli kalandra vágyik, és szereti a járatlan utakat, azoknak elérhető bármelyik modell CROSS változata is.