Téli BBB kerékpáros kiegészítők Hír

(x) - Támogatott tartalom
2015/10/12
A bringaszezon hidegben sem szűnik meg, csak átalakul...

Téli kerékpáros kesztyűk

A hosszú évek óta tartó kesztyű tervezés és gyártás során megtanultuk, hogy minden kerékpáros kicsit másként szereti. Kérdezz meg 12 bringást, hogy milyen kesztyűt szeretne és 13 különböző véleményt kapsz. 10 különböző nyári kesztyűjével és 7 téli kesztyűjével a BBB számos lehetőséget kínál a választást illetően, hogy tényleg mindenki rátaláljon a hozzá illő kesztyűre!

 

BBB BWG-28 Subzero

Az osztott ujj kialakítás biztosítja a meleget, ugyanakkor a kéz könnyebben kezeli a váltót és a féket. Eurotex rétegű, poliuretán anyagból készült kesztyű, mely megakadályozza a hideg és a víz behatolását. A mikro nyílások lehetővé teszik a nedvesség elpárolgását, miközben a kéz meleg és száraz marad. Felső része szél- és vízálló Trioxx anyag. Előre varrt kesztyűbélés a még nagyobb kényelemért és a maximális hőszigetelésért. Clarino megerősítésű hüvelyk- és mutatóujj. Kényelmes, extra hosszúságú csuklópánt gyapjú béléssel.

Kiváló minőségű három ujjas, technikai kesztyű a leghidegebb napokra.

Ajánlott fogyasztói ár:
18.200.-Ft
 

 

Kerékpáros Kamáslik

Utálod azt az érzést, amikor befolyik a víz a cipődbe? Mi is. Éppen ezért fordítanak nagy figyelmet a kamáslikra mérnökeink, mind a tervezés, mind a gyártási folyamat során. A BBB kamáslik kiváló minőségű alapanyagok felhasználásával készülnek, amelyek szabályozzák a hőmérsékletet és nedvességet, így tartva szárazon a lábat, évszaktól függetlenül.

 

BBB BWS-04 Hardwear

Neoskin vízálló anyag egy 3 mm-es neoprén alappal a tökéletes védelemért a hideg és a víz ellen. A ragasztott varratok 100%-osan szakadásmentessé teszik. Fényvisszaverős, ipari erősségű YKK cipzár. A kamásli alja megerősített, két rétegű kevlar anyagból készült. A tépőzáras, fényvisszaverős pánt biztos tartást ad.

Ez a kamásli véd a hideg és a nedves időjárási körülményektől.

Ajánlott fogyasztói ár:
15.100.-Ft
 

 

Kerékpáros világítás

Bringázni sötétedés után mindig kihívást jelent, még holdfényes nyári estéken is. Nagy veszélyeket hordozhat magában átkelni a városon vagy ismeretlen terepen suhanni egy aprócska lámpa fényénél. Ne hagyd, hogy egy rossz lámpa tönkretegye az egész estédet. A BBB széles választékot kínál világításokból, így nem kell a holdfényre támaszkodni vagy a szerencsében bízni.

 

BBB BLS-105K Swat

Erős 120 lumen-es XPE CREE LED. Gyorsan és könnyen tölthető az USB segítségével. Közlekedésbarát izzó. Vízálló alumínium ház Airflow Cooling System (ACS) rendszerrel a megfelelő hőszabályozás érdekében. Üzemmód: nagy fényerő. Gumírozott, vízálló kapcsoló. Többfunkciós elem lemerülésére figyelmeztető jelzés (piros villogó fény - , elem töltöttsége 5%-on, töltés szükséges , kék fény - lámpa bekapcsolva, piros fény - üres akkumulátor). Könnyen felszerelhető a szögben is állítható TightFix felerősítés segítségével, ami mind normál, mind túlméretes kormányokra felszerelhető. Sisakra is szerelhető HelmetMount lámpatartó (BLS-70) segítségével. Nagy teljesítményű Lithium ion (1500mAh, 3.7V) akkumulátorral. Az akkumulátor kb. 300 alkalommal tölthető fel, bármilyen teljesítménycsökkenés nélkül. Töltési ideje általában 4 óra. A rendszer védett rövidzárlat, túltöltés és kisülés ellen. Súlya: 115 gramm (felerősítéssel együtt). Mérete: 82 x 33 x 27 mm.

Könnyű és kompakt, USB-ről tölthető első lámpa.

Ajánlott fogyasztói ár:
28.900.-Ft