Csúnya fiúk után csinos lányok Hír

Mountainbike Challenge 2011
2011/05/06
Mountainbike Challenege fotózás újratöltve
Hirdetés
Nem tétlenkednek az új hegyikerékpáros versenysorozat szervezői. A néhány héttel ezelőtti műtermi fotózásnak , ahol ismert férfiversenyzők álltak a kamera elé, máris itt a folytatása. A legszebb és legeredményesebb montis lányok is örömmel tettek eleget a felkérésnek, hogy arcukat adják a Mountainbike Challenege sorozathoz , így segítve annak népszerűsítését.
 
Fördős Panni
 
Benkó Barbara, Dósa Eszter, Fördős Panni, Módos Gabi és Rozsnyai Mariann kétség kívül a magyar hegyikerékpáros élet meghatározó alakjai – emellett roppant csinosak – így náluk alkalmasabbat keresni sem lehetet volna a feladatra.
 
Módos Gabriella Módos Gabriella
 
A fotózásra a Sunny Production Creative Advertising reklámügynökség képalkotó műhelyében, az SPCA Visual műtermében került sor, ahol a kezdeti megilletődöttség után kiváló hangulat alakult ki és a fotóalanyok is bátran néztek szembe a fényképezőgépekkel.
 
Benkó Barbara Benkó Barbara
 
A Mountainbike Challenge sorozat május 15-én veszi kezdetét Zalaegerszegen a 10 órás maratonnal. A sorozat második állomása a vértesboglári MTB Piknik, amit a júliusi Drótszamár Fesztivál követ, hogy az augusztusi fővárosi föld alatti kaland, az Underworld Kupa után Miskolcon a Fehérkő-Lápa megmászásával záródjon sor. Öt hónap, öt helyszín, öt kihívás: ezt kínálja a Mountainbike Challenege amely a teljesítményorientált bringások mellett az amatőröket, valamint a hegyikerékpár sport iránt még csak érdeklődőket is nagy szeretettel várja. A versenysorozat mind az öt futamán rajhoz állók a helyezésüktől függetlenül értékes díjazásban részesülnek, amely csomagban helyet kap a Merkapt Kft. jóvoltából egy-egy BWT víztisztító kancsó, vértesboglári vendégéjszakák, HIGH5 energia csomag valamint kiváló erdőbényei borok is.
 
Dósa Eszter Dósa Eszter
 
A fotózáson több sorozat is készült a bringás hölgyekről, amelyek hamarosan láthatóak lesznek a Mountainbike Challenege honlapján a www.mountainbikechallenge.hu címen és a sorozat Facebook oldalán ( www.facebook.com/mtbcha ),  valamint a fotózásról készült werkképek is megtekinthetők a fenti címeken.
 
Rozsnyai Mariann Rozsnyai Mariann
Hirdetés