Menü

2011.05.06.     Hozzászólás 0

Mountainbike Challenge 2011

Csúnya fiúk után csinos lányok

Mountainbike Challenege fotózás újratöltve

Nem tétlenkednek az új hegyikerékpáros versenysorozat szervezői. A néhány héttel ezelőtti műtermi fotózásnak, ahol ismert férfiversenyzők álltak a kamera elé, máris itt a folytatása. A legszebb és legeredményesebb montis lányok is örömmel tettek eleget a felkérésnek, hogy arcukat adják a Mountainbike Challenege sorozathoz, így segítve annak népszerűsítését.

 

Fördős Panni

 

Benkó Barbara, Dósa Eszter, Fördős Panni, Módos Gabi és Rozsnyai Mariann kétség kívül a magyar hegyikerékpáros élet meghatározó alakjai – emellett roppant csinosak – így náluk alkalmasabbat keresni sem lehetet volna a feladatra.

 

Módos Gabriella
Módos Gabriella

 

A fotózásra a Sunny Production Creative Advertising reklámügynökség képalkotó műhelyében, az SPCA Visual műtermében került sor, ahol a kezdeti megilletődöttség után kiváló hangulat alakult ki és a fotóalanyok is bátran néztek szembe a fényképezőgépekkel.

 

Benkó Barbara
Benkó Barbara

 

A Mountainbike Challenge sorozat május 15-én veszi kezdetét Zalaegerszegen a 10 órás maratonnal. A sorozat második állomása a vértesboglári MTB Piknik, amit a júliusi Drótszamár Fesztivál követ, hogy az augusztusi fővárosi föld alatti kaland, az Underworld Kupa után Miskolcon a Fehérkő-Lápa megmászásával záródjon sor. Öt hónap, öt helyszín, öt kihívás: ezt kínálja a Mountainbike Challenege amely a teljesítményorientált bringások mellett az amatőröket, valamint a hegyikerékpár sport iránt még csak érdeklődőket is nagy szeretettel várja.
A versenysorozat mind az öt futamán rajhoz állók a helyezésüktől függetlenül értékes díjazásban részesülnek, amely csomagban helyet kap a Merkapt Kft. jóvoltából egy-egy BWT víztisztító kancsó, vértesboglári vendégéjszakák, HIGH5 energia csomag valamint kiváló erdőbényei borok is.

 

Dósa Eszter
Dósa Eszter

 

A fotózáson több sorozat is készült a bringás hölgyekről, amelyek hamarosan láthatóak lesznek a Mountainbike Challenege honlapján a www.mountainbikechallenge.hu címen és a sorozat Facebook oldalán (www.facebook.com/mtbcha),  valamint a fotózásról készült werkképek is megtekinthetők a fenti címeken.

 

Rozsnyai Mariann
Rozsnyai Mariann

Olvass többet a témáról: Mountainbike Challenge 2011