A bringások a föld alá mennek!

Underworldkupa;http://www.underworldkupa.hu
Underworldkupa;http://www.underworldkupa.hu
2011/08/03
Bringáztál már Budapest alatt? Augusztus 13-án a MOFÉM Underworld Kupánl megteheted!
Hirdetés

A tavalyi évben nagy sikerrel debütált budapesti föld alatti hegyikerékpáros verseny idén is megrendezésre kerül. A MOFÉM Underworld Kupa alkalmával megnyílnak Budapest egyébként zárt, sötét tárnái a bringások előtt, hogy mindenki részese lehessen a kalandnak!

 

81757-rajtol-a-futam.JPG
81757-rajtol-a-futam.JPG

 

A Mountainbike Challenge versenysorozat negyedik futamaként megrendezett hegyibringás versenynek ezúttal is a kőbányán található Merkapt Maraton Sportközpont ad otthont. A verseny különlegessége és egyben legérdekesebb szakasza a földalatti több mint százötven éves, titkokat rejtő pincerendszerben fut, amely garancia rá, hogy páratlan esemény részesei lesznek a résztvevők.

 

81757-irany-a-fold-ala.JPG
81757-irany-a-fold-ala.JPG

 

A lebonyolítás módja nem változott: 5 különböző futamban - ahol profik és amatőrök külön-külön versenyeznek – futamonként maximum 70 induló állhat rajhoz. A pince változó belmagasságú, átlagban 2-2,5 méter magas, a járatok szélessége 3 és 6 méter között változik, ám egy-két igazán szűk, alacsony és sötét rész is növeli majd az izgalmakat.

 

81757-Underworld-modos-gabriella.jpg
81757-Underworld-modos-gabriella.jpg

 

A nevezés lassan a végéhez közeledik, a futamok legtöbbje betelt. A földalatti versenyen csak azok vehetnek részt, akik augusztus 10-ig neveznek és a nevezési díjuk is megérkezik a szervezőkhöz.
A kőbányai versenyen rajthoz állók a MOOSE és Merkapt SE jóvoltából egy egyedi kivitelű Underworld Kupás zoknit kapnak ajándékba. Emellett a HIGH5 támogatásának köszönhetően, az indulók kipróbálhatnak egy EnergyGel-t, valamint minden rajcsomagba kerül egy-egy Red Bull termék is.

A helyszínen több kiállító is várja az érdeklődőket, így testközelből lehet majd megismerni a Bionicon és Ghost bringákat, de lesz ingyenes Motorex szerviz is.

 

81757-Underworld-ujra-a-fenyben.jpg
81757-Underworld-ujra-a-fenyben.jpg

 

Idén az Underworld Kupa nem ér véget az eredményhirdetéssel, ugyanis 19 órakor kezdetét veszi a Merkapt Sportközpontban az Underworld Kupa After Party, amelyen a szervezőkre és a versenyzőkre együtt közösen eltöltött, vidám éjszaka vár! A verseny és a buli házigazdája a mountain bike versenyek elmaradhatatlan hangja: Bíró Ádám.

 

81757-afterparty-plakat.jpg
81757-afterparty-plakat.jpg

 

Nevezés, versenykiírás és minden további információ megtalálható az Underworld Kupa honlapján, a www.underworldkupa.hu címen.

Hirdetés
Hirdetés