A bringások a föld alá mennek! Hír

Underworldkupa;http://www.underworldkupa.hu
2011/08/03
Bringáztál már Budapest alatt? Augusztus 13-án a MOFÉM Underworld Kupánl megteheted!
Hirdetés
A tavalyi évben nagy sikerrel debütált budapesti föld alatti hegyikerékpáros verseny idén is megrendezésre kerül. A MOFÉM Underworld Kupa alkalmával megnyílnak Budapest egyébként zárt, sötét tárnái a bringások előtt, hogy mindenki részese lehessen a kalandnak!
 
81757-rajtol-a-futam.JPG
 
A Mountainbike Challenge versenysorozat negyedik futamaként megrendezett hegyibringás versenynek ezúttal is a kőbányán található Merkapt Maraton Sportközpont ad otthont. A verseny különlegessége és egyben legérdekesebb szakasza a földalatti több mint százötven éves, titkokat rejtő pincerendszerben fut, amely garancia rá, hogy páratlan esemény részesei lesznek a résztvevők.
 
81757-irany-a-fold-ala.JPG
 
A lebonyolítás módja nem változott: 5 különböző futamban - ahol profik és amatőrök külön-külön versenyeznek – futamonként maximum 70 induló állhat rajhoz. A pince változó belmagasságú, átlagban 2-2,5 méter magas, a járatok szélessége 3 és 6 méter között változik, ám egy-két igazán szűk, alacsony és sötét rész is növeli majd az izgalmakat.
 
81757-Underworld-modos-gabriella.jpg
 
A nevezés lassan a végéhez közeledik , a futamok legtöbbje betelt. A földalatti versenyen csak azok vehetnek részt, akik augusztus 10-ig neveznek és a nevezési díjuk is megérkezik a szervezőkhöz. A kőbányai versenyen rajthoz állók a MOOSE és Merkapt SE jóvoltából egy egyedi kivitelű Underworld Kupás zoknit kapnak ajándékba. Emellett a HIGH5 támogatásának köszönhetően, az indulók kipróbálhatnak egy EnergyGel -t, valamint minden rajcsomagba kerül egy-egy Red Bull termék is.
A helyszínen több kiállító is várja az érdeklődőket, így testközelből lehet majd megismerni a Bionicon és Ghost bringákat, de lesz ingyenes Motorex szerviz is.
 
81757-Underworld-ujra-a-fenyben.jpg
 
Idén az Underworld Kupa nem ér véget az eredményhirdetéssel, ugyanis 19 órakor kezdetét veszi a Merkapt Sportközpontban az Underworld Kupa After Party , amelyen a szervezőkre és a versenyzőkre együtt közösen eltöltött, vidám éjszaka vár! A verseny és a buli házigazdája a mountain bike versenyek elmaradhatatlan hangja: Bíró Ádám.
 
81757-afterparty-plakat.jpg
 
Nevezés, versenykiírás és minden további információ megtalálható az Underworld Kupa honlapján, a www.underworldkupa.hu címen.
Hirdetés