Mountainbike Challenge: új hegyikerékpáros sorozat! Hír

Mozgásvilág.hu
2011/03/17
Öt különböző helyszínen, öt különböző erőpróba vár a Mountainbike Challenge rendezvényein rajthoz állókra, öt hónapon át májustól szeptemberig, Zalaegerszegtől Miskolcig.
Hirdetés
Mountainbike Challenge néven új hegyikerékpáros versenysorozat indul, amely az egész bringás szezont átfogva, változatos eseményekkel várja a kerekeseket.
A rendezvénysorozat, amely öt különböző eseményből áll , a hegyikerékpározás népszerűsítését tűzte ki céljául és elsősorban a hobby és szabadidő bringásokat szólítja meg, természetesen teret adva a komolyabb, versenyorientált kerekeseknek is.
Öt különböző helyszínen, öt különböző erőpróba vár a Mountainbike Challenge rendezvényein rajthoz állókra, öt hónapon át májustól szeptemberig, Zalaegerszegtől Miskolcig. A változatos sorozat lehetőséget nyújt Magyarország felfedezésére , ahol hangsúlyosan kap szerepet a vidéki vendégszeretet, valamint a falusi turizmus népszerűsítése. Minden helyszínen kiemelt figyelmet kapnak a családdal érkezők és változatos programokkal várnak mindenkit az események szervezői.
 
A Mountainbike Challenge versenyei: 2011. május 14. Pannonicum 10 órás Terepkerékpár Maraton, Zalaegerszeg A Mountainbike Challenege első kihívása! 10 órás maraton verseny a zalaegerszegi Alsóerdőben, az Egerszeg Fesztivál keretei között.
2011. június 25. MTB Piknik, Vértesboglár Kockás pléd, uzsonnás kosár: igazi piknik hangulat, ahol a Vértes tengernyi szépsége és az ország legfinomabb fánkja várja a célba érkezőket.
2011. július 9-10. Drótszamár Fesztivál, Erdőbénye Bort, Bringát, Békességet: a változatos versenyek és programok középpontjában a szőlődűlők, a borospincék és a bor állnak.
2011. augusztus 13. MOFÉM Underworld Kupa, Budapest A főváros kicsit másképp: alulról! A kőbányai pincerendszerben zajló viadal, ahol 150 éves sötétség, nyirkos járatok, éles kanyarok várnak a résztvevőkre.
2011. szeptember 10. Fehérkő-Lápa Hillclimb, Miskolc Egyenkénti indítású terep időfutam 7,3 km hosszan a Bükk kiemelt szépségű szakaszán, ahol a leggyorsabb versenyző elnyeri a Fehérkő Lába megtisztelő címet.
 
A versenysorozat mind az öt helyszínén rajthoz állók - az elért helyezéstől függetlenül -, díjazásban részesülnek!
 
További információ a www.mountainbikechallenge.hu oldalon. Csatlakozz a Mountainbike Challenege Facebook ( www.facebook.com/mtbcha ) csoportjához, hogy minden infót megkapj elsőként! Emellett a Facebook-on követők között a versenysorozat tetszőleges versenyére felhasználható nevezéseket sorsolunk ki!
Várnak a Zalai dombok , a Vértes lankái , Tokaj-Hegyalja szőlőtőkéi , Budapest sötét tárnái és a Bükk emelkedője !
Hirdetés