Bluetooth vezérlő és olasz design

Bluetooth vezérlő és olasz design

Kakuk András
Kakuk András
2013/09/11
Carrera, Castelli és O'synce újdonságok az EuroBike 2013-ról
Hirdetés

Carrera
La Dolce Vita bukósisakban
A bukósisak gyártók a városi vonalban látják a kitörési lehetőséget, ennek megfelelően sorra dobják piacra az "urban" elnevezésű darabjaikat. A baj csak az, hogy túl sok ötletességet és praktikumot nehéz találni az általában nehéz, nem szellőző darabokban. 

 

Carrera
Carrera
Kép forrása: Paraferee

Galériához klikk a képre 

 

A Carrerra összehajtható sisakja számomra az egyetlen formabontó darab. Természetesen a termék minden porcikája az édes életet hordozza magában. A harmonikára emlékeztető dizájn praktikus előnye, hogy jól szellőzik, könnyűvé és összecsukhatóvá (ha túlságosan nem is) teszi a darabot.

A sisakhoz szorító heveder is jár, amit ha a sisak a rendeltetésszerű helyén van (a fejen) akkor nadrág csipesznek is használhatunk. Az elit modellen a szíjak bőrből készültek, beépített hátsó piros villogó jár hozzá, és idei újdonságként a 3 nagy körversenyre emlékezve olasz, francia és spanyol trikolórra festették őket.

 

Castelli
Amint megvan az új bukónk, könnyen találunk megfelelő ruházatot hozzá a Castelli standján. Kedvenc darabunk a motoros kabátokra emlékeztető dzseki, ami azon felül, hogy egyedi dizájnjával tarol, olyan meleg, de szellőző anyagból készült, hogy bátran ajánlanám bárkinek (de leginkább magamnak) a budapesti télhez is. Természetesen a sapkák, zoknik világában is bőven el lehet időzni a megfelelő színű darabok összeállításával.

 

Castelli
Castelli
Kép forrása: Paraferee

Galériához klikk a képre! 

 

A Castellinél jövőre is igen meleg nyarat várnak, hiszen úgy gondolják, hogy Belmondo legjobb korszakait idéző lyukacsos póló hasznos darab lesz. Nem tudjuk, de biztos nem a izzadság folttal leszünk feltűnőek tőle.

2014-ben is bőven tudnánk válogatni a Castellitől, de nem lenne baj, ha megdobnának az espresso-s csészéjükkel sem.

 

O\'synce
Az O\'synce idei újítása helyből Eurobike díjat ért. A letisztult formáiról ismert termékek gyártója, egy okos telefon vezérlőt alkotott a kormányunkra. A vezérlővel az okos telefon minden elemét vezérelheted a hívás kezeléstől kezdve. Számunkra a legötletesebb része az volt, hogy a térkép nagyítás-kicsinyítés is működik vele.

 

O\'synce
O\'synce
Kép forrása: Paraferee

Galériához klikk a képre! 

 

Egyelőre vezetékes modellt tudtuk kipróbálni, de a Bluetooth verzió (ami a díjat nyerte) prototípusa is részt vett a kiállításon, aminek a forgalmazása decemberben kezdődik.

Hirdetés