Beindult a nagyüzem! Hír

Mountainbike Challenge
2012/05/04
Szombaton, Szentendrén City Cross!
Hirdetés

Április 29-én, vasárnap a Gyenesdiáson megrendezett Kürtős Kupával kezdetét vette a TakarékPont Mountainbike Challenge 2012-es éve. A Keszthelyi-hegység egyetlen hegyikerékpáros versenye idén is zökkenőmentesen zajlott, így kiváló kikapcsolódást nyújtott a közel 120 résztvevőnek.

 

82337-City-Cross.jpg

 

A nyárias időben rajthoz állók hagyományosan három táv közül választhattak: erőnlét és elszántság függvényében 2, 3 vagy 6 körös versenyben mérethették meg magukat a kerekesek. A legnagyobb kihívást jelentő 6 körös futamot Tóth András (VKE-Nelson) nyerte, aki 8:06-os idejével körrekordot állított fel. A szintén 6 körös single speed (egysebességes) versenyt is egy Tóth András (hegyibringa.hu) nyerte, így a névrokonok nem csak nevükben, de kiváló teljesítményükben is megegyezőt nyújtottak.

A Balaton partján lendületbe hozott bringás sorozat nem lassít, hiszen már következik is a második állomás, amelynek május 5-én, szombaton Szentendre ad otthont! A második alkalommal megrendezésre kerülő City Cross városi körverseny igazi különlegességgel szolgál a kerekesek számára, hiszen a történelmi óváros ódon falai között kerül lebonyolításra. A 11 órakor rajtoló viadal során a versenyzők egy 1,7 km-es hosszúságú, macskaköves utcákon kanyargó pályán köröznek egy óra plusz egy körön keresztül.

 

82337-City-Cross_2.jpg

 

Természetesen a TakarékPont - ahogy a Mountainbike Challenge többi versenyén is -, a szentendrei City Cross-on is különdíjjal jutalmazza a leggyorsabb 14 és 18 év közötti versenyzőt .

A sorozat folyamán bárki beszállhat a legkitartóbb versenyzők címéért folytatott csatába, amelyhez nem kell mást tenni, mint a lehető legtöbb Mountainbike Challenge eseményen rajthoz állni. A legkitartóbb bringások jutalma a TakarékPont felajánlása mellett, amely egy értékes CATEYE V2C Double Wireless pulzusmérős sebességmérő , a MyActionCam jóvoltából egy Drift 720 sisakkamerával egészül ki.

A szentendrei erőpróbára a verseny délelőttjén, a helyszínen lehet nevezni, a nevezési díj 3500 Ft.

További információ
Hirdetés