Menü

sportág: FUTÁS    táv: 5 km    szintemelkedés: 0 m    szintidő: 30 perc     nehézség: Könnyű

Érdi gát

Útvonal, ahol nincs autó, ahol szükség van sötétedés után fejlámpára, ahol szinte mindig találkozhatsz futóval, ahol futhatsz csak 5 km-t, ahol esetleg duplázhatsz, triplázhatsz… ahol mondhatni minden megvan, amire egy futónak szüksége van. Ezek a mondatok tettek kíváncsivá, és ezért próbáltam ki ezt a szakaszt én is. Azt kell, hogy mondjam minden megállapítás igaz, fantasztikus az útvonal, ami szerintem annak a sok-sok futónak is köszönhető, akik ezt az egyszerű kis gátat, megtöltik élettel.

Orosz Gabriella

 

 

Sok látnivaló nem tárul ugyan a szemed elé – főleg sötétben-: de viszonylag egyszerű pályáról beszélünk, edzettségednek, állóképességednek megfelelően annyit futhatsz, amennyi jól esik, amennyit szeretnél, nem kell figyelned az autósokra, a levegő friss, szinte soha nem vagy egyedül.

 

Érdi gát ForrĂĄs: Orosz Gabriella

 

A mindennapi pörgésből jól esik kicsit kimenni a „semmibe”, a nyugalomba, és az edzésen kívül semmivel sem foglalkozni. (Autósok figyelem! Le tudod tenni az autódat, és nem kell azon aggódni futás közben, hogy ebből probléma lesz.)

Összesítés

A Érdi gát hossza 5 km, az útvonal szintemelkedése 0 méter, szintideje 30 perc, nehézsége könnyű. Az útvonal Magyarország területén található.

GPS track letöltés: klikk ide!

Várható időjárás (hőmérséklet, csapadék, szélerősség)

Péntek Szombat Vasárnap Hétfő
°C 7 / 18 8 / 20 12 / 16 13 / 19
mm 0.0 0.0 12.1 3.1
km/h 7.6 14.8 10.4 11.9

Hosszabb távú, részletesebb előrejelzések: meteoplaza.info