Bikás-parki futókör

A Bikás-parki futókör nehézsége Könnyű. Az útvonal Magyarország területén található.
Hirdetés

A 11.kerületi Bikás parkot tavaly újították fel szépen, aminek köszönetően a retro fíling háttérbe szorult és többek között létrejött egy futókör és egy felnőtt kültéri fitness park is. 

A futókör 800 méteres, rekortán borítású, vonalvezetése egyedire sikeredett. A park közepén álló domb (melynek tetejét foglalja el a 3 bikát ábrázoló bika csoport- innen a név) és egyéb tereptárgyak között vezet aminek az eredménye 3 éles 90 fokos kanyar. 

Kilátás a bikáktól ForrĂĄs: Mozgásvilág.hu
Kilátás a bikáktól
Kép forrása: Mozgásvilág.hu

Ezért a pálya profiknak iramfutásra kevésbé de mindenki másnak tökéletesnek mondható. Szép napos időben, hétvégén sokan ki is használják, ezért ha megteheted javasoljuk a mellékidőszakokat. Ráadásul az Etele téri szolgáltató ház ("bevásárlóközpont") parkolójában szombat-vasárnap délelőtt piac működik. 

Nem helyieknek azvan öltözési és zuhanyzási lehetőség, sajnos csak napijegy vásárlása mellett. Mondjuk így rögtön a kondi termet is használhatod, és a jelenlegi 1100 Ft-os díj nem mondható drágának. 

A kört igazából bárhol elkezdhetjük. A panel házak és a piac felől van parkoló is. Aki változatosságot szeretne a körökbe berakhatja a dombot és/vagy kis erősítést is. 

Hirdetés