Urban Cross – Futás és bringázás a plázában Hír

terepsport.hu;http://www.terepsport.hu
2010/03/26
Hétvégén élő játszótérré válik a Plaza folyosója, korlátja, erkélye. Ahol eddig tilos volt futni, ott érmet, kupát nyerhetnek a vállalkozók!
Hirdetés
Most hétvégén Új sportág jelentkezik a tömegsport versenyek között, a X2S által első ízben megszervezett URBAN CROSS, az Arena Plaza területén április 24-én szombaton.
Olyan verseny a világon első alkalommal kerül megrendezésre, ahol nemcsak a Plaza egy részén, hanem a teljes külső és belső területén lehet futni, ráadásul igazi kalandpályán. Azonban nemcsak gyerek- és tömegsport esemény lesz aznap, hanem az ország legjobb futóinak és kerékpárosainak is igazi gladiátor küzdelme és látványos show-ja az „arénában”. Igazi X2S életérzés Budapest közepén!
 
Élő játszótérré válik a Plaza folyosója, korlátja, erkélye. Ahol eddig tilos volt futni, ott érmet, kupát nyerhetnek a vállalkozók!
Akár combközépig érő lépcsőfokokon, meredek töltéseken, csúszós folyosókon lehet futni a kirakatok és oszlopok között, de lehet választani hosszabb, ám kevésbé kalandos nyomvonalat. Versengés a mélygarázs meglepetéseket rejtő részei, titokzatos ösvényein, a park füves, murvás, macskaköves szakaszain.
 
A kerékpár pálya rendkívül veszélyes, ezért a bringaverseny csak meghívásos alapon zajlik. A verseny résztvevői kieséses rendszerben kerékpároznak négyesével – kicsit cyclocross, kicsit DH, kicsit országút, kicsit MTB.
Olimpikonok, híres közéleti személyiségek, gyönyörű modellek teszik még izgalmasabbá a versenyt – hiszen többen indulnak is! – és a díjkiosztót. A nap folyamán Életfa egészségnap, életmód tanácsadás, mérések, sportszerbemutatók és természetesen az Arena Plaza különleges kínálata.
 
Részletek, aktualitások a verseny honlapján:
 
Partnerek: Életfa program, T-Mobil, Kona, Players Room, Salomon, Ironclad, Lafuma, Sportpiac, Mozgásvilag.hu, Mosolyalbum
Az X2S csapat egészségét a Just és Nahrin termékek biztosítják.
Hirdetés