Sportórának mindenki örül

(x) - Támogatott tartalom
2016/11/23
Sportol? Akkor ez a tuti karácsonyi ajándéktipp.

Ma már nem megy különlegesség számba az, ha valaki tudatosan sportol, sőt. A fejlett technológiának köszönhetően a kezdőtől a profikig egyaránt jelentős teljesítménynövekedést lehet elérni azzal, ha tisztában vagyunk testünk minden rezdülésével, mindemellett egy karon hordott edzőtárs alapos motivációt is tud nyújtani a fárasztó edzésekhez. Ha látod, hogy szeret sportolni, ha vannak sportcéljai, ha szeretnéd tovább motiválni, lepd meg egy sportórával.

 

Elkötelezett sportolóknak

Polar V800 HR

Polar V800 HR
Polar V800 HR

A Polar V800 fejlett, multisport GPS-óra a elkötelezett és profi sportolók számára, akik csúcsteljesítményt szeretnének elérni.  A V800 sportóra gyors és pontos GPS-funkciókat kínál, lehetővé téve, hogy lásd a sebességed a távolságokat és a megtett utat.

Minden sportágakhoz külön sportprofilt tudsz létrehozni és személyre szabni, így pontosan azokat az adatokat láthatod edzés közben, amelyek az egyes sportágakban számodra szükségesek a hatékony edzéshez.

A V800 sportkaróra 30 méter mélységig vízálló, és akár vízben is képes mérni a pulzusodat (ehhez további érzékelő szükséges). Medencei és nyílt vízi úszáshoz egyaránt használható. Az egyedülálló Polar Flow szolgáltatás minden egyes edzésedről részletes adatokat rögzít, lehetővé téve fejlődésed figyelemmel kísérését, illetve a további edzések gyors és hatékony megtervezését.

119.900 Ft

 

Tovább

  


 

Kövesd nyomon edzési adataidat

Polar M400 Pink HR

Polar M400 Pink HR
Polar M400 Pink HR

Az M400 egy vízálló, GPS-szel ellátott futóóra és aktivitásmérő. Segíthet az optimális edzés megtervezésében, rekordjaid megdöntésében, vagy akár hazatalálni egy nagyobb futás után.

Szinkronizálhatod a telefonodat az M400-zal, fogadhatsz rezgő értesítéseket a bejövő hívásokról, üzenetekről és a közösségi oldalakról érkező értesítésekről a csuklódon, és mindent megtudhatsz, bárhol is legyél.

49.900 Ft

 

Tovább

  


 

Extra kedvezmény és ünnepi meglepetés

+10% kedvezmény, ajándék fitness-wellness belépővel 

Polar_products.jpg
Polar_products.jpg

10% kedvezmény, ajándék fitness-wellness belépővel
+10% kedvezmény, ajándék fitness-wellness belépővel

Vásárold meg az akciós termékeket az újpesti OXYGEN WELLNESS Központban található POLAR boltban, ahol további 10% kedvezményt kapsz, továbbá az itt vásárlók 1 alkalmas fitness-wellness belépőt kapnak az Oxygen Újpest Központba.

  

Tovább