Nem feltűnősködés, ha feltűnő vagy

(x) - Támogatott tartalom
2015/10/13
Láthatósági futófelszerelés a kulacstól a kabátig.

Engedd, hogy észrevegyenek futás közben...

Ronhill Vizion LED bottle világító futókulacs

Ronhill Vizion Led Bottle
Ronhill Vizion Led Bottle

Bármikor az évben, de ősszel meg pláne igaz, hogy sokunk csak sötétedés után (pirkadat előtt) tud elindulni edzeni. Ilyenkor nagyon fontos, hogy észre tudjanak venni minket. Ennek elősegítésére a Ronhill megalkotta a világító kulacsot! - Akár 72 óráig folyamatosan világít a kulacs, a benne lévő elemnek köszönhetően - 330 ml-es térfogat - 80 g - 100% LDPE, BPA mentes

 

Ronhill Vizion Lumen kabát

Ronhill Vizion Lumen
Ronhill Vizion Lumen

Amellett, hogy remek szélfogó és 360 fokos extra fényviszavero felülettel bír, első- és hátsó lámpa is van hozzá az aktív láthatóság jegyében.

 

Ronhill Vizion Photon kabát

Ronhill Vizion Photon
Ronhill Vizion Photon

Bújócskára tökéletesen alkalmatlan, még teljes sötétségben is. Nagyon rikító, tele fényvisszaverő csíkokkal, és ha ez mind nem volna elég, az elejébe és hátába integrált (de mosáshoz kivehető) villogó gondoskodik a láthatóságról. Nőknek "nagyonrózsaszínben" is kapható.

 

Ronhill Vizion Photon Tight

Ronhill Vizion Tight
Ronhill Vizion Tight

Tökéletes láthatóság minden oldalról! Könnyű, lélegző és a napfény káros sugarainak döntő részét elnyelő anyagú (40-es UV védelem) Ronhill futónadrág. Az erős hálós betétek, a lapos varrások, a beépített öv, a hátsó cipzáras biztonsági zseb mind az önfeledt sportolást segítik. - PowerLite anyagának köszönhetően tökéletesen passzol és tartósan ellenáll az UV sugárzásnak.

 

Ronhill Flash Beanie futósapka

Ronhill Flash Beanie
Ronhill Flash Beanie

A hidegebb idő beköszöntével mindenképp szükséges egy sapka, hiszen rengeteg hő tud távozni a fejbőrön keresztül. A Ronhill Flash Beanie egy olyan futósapka, ami mindenkinek jól áll, hisz teljesen egyszerű a szabása, ám mégis véd és nem zavar mozgás közben. Az oldalán futó fényvisszaverő csík pedig gondoskodik a láthatóságról is.

 

Tetszik?

A Ronhill futóruházatot testközelből megnézni, megfogdosni, felpróbálni az alábbi link alatt felsorolt viszonteladóknál tudod.