Nagy Hideg-hegy olimpiai bajnokokkal Hír

Mozgásvilág.huhttp://www.mozgasvilag.hu/
2008/11/13
Tavaly több mint 1000 sportoló rajtolt el - a kajak-kenusok mellett például triatlonosok és evezősök -, idén is legalább ennyi bátor próbálkozót várnak a szervezők.
Hirdetés

A már több éves hagyományokkal rendelkezõ Nagy Hideg-hegy Futás szerepel a Magyar Kajak- Kenu Szövetség versenynaptárában is. A 2008-as esztendõben az MKKSZ a nelo.hu -val közösen szervezi meg a Királyrétrõl induló, nagy népszerûségnek örvendõ versenyt.

 

Még lehet regisztrálni a helyszínen (8.45- 9.45) a rajt elõtt, melyet 10 órakor lõnek el. A viadal újdonságaként az elõregisztráltak (nov. 12-ig volt lehetõség a oldalon) az idõk és helyezések pontos meghatározása végett chipet kapnak, amit a bokájukra kell felerõsíteniük. A különbözõ korosztályok ötperces különbségekkel vágnak neki a távnak, a cél pedig a Nagy Hideg-hegy csúcsán felállított befutóhely.

 

Minden regisztrált induló csokoládéval és teával töltõdhet fel, ráadásul a résztvevõ kajak-kenus egyesületeknek a nelo.hu 3 darab kajakot ajánlott fel egyéves használatra.

 

Az eseményen részt vesz a háromszoros olimpiai bajnok Kammerer Zoltán és Storcz Botond , az olimpiai bronzérmes Kozmann György és Kiss Tamás , valamint Angyal Zoltán szövetségi kapitány és Vaskuti István szakmai alelnök is.
Hirdetés