Két hét múlva BBU rajt! Hír

www.bbu.hu
2011/10/07
Közeleg a Bécs-Pozsony-Budapest Ultramarathon rajtja, két hét múlva a bécsi Práterből nekivágnak a futók a szezon legnagyobb kalandjának!
Hirdetés
A nevezések folyamatosan érkeznek, ám erre még a helyszínen is lesz lehetőség , mégpedig a BBU nulladik napján október 18-án Győrben a Széchenyi István Egyetemen a kis sportcsarnokban, amely egyben a helyszíne lesz a második napi szakasz befutójának is.
A győri helyszínen 14 és 21 óra között történik majd az előnevezett versenyzők regisztrációja (futók, túrázók, görkorcsolyások, kerékpárosok és gépkocsis kísérők), a helyszíni nevezés, a nevezési díj készpénzben való befizetése, rajtszámok átvétele, valamint a szállás ügyintézés.
18 órától kerül sor a technikai értekezletre , ahol a versenyszabályok ismertetése mellett minden a versennyel kapcsolatosan felmerülő kérdés megválaszolásra kerül. Kérjük, az indulókat, a csapatokat illetve azok képviselőit, hogy vegyenek részt a közös megbeszélésen. A technikai értekezletet követően, 18:45-kor veszi kezdetét a tészta party .
Nevezés és regisztráció helyszíne :
Széchenyi István Egyetem  ( térkép itt ) (a kis sportcsarnokban) 9026 Győr, Egyetem tér 1.
Időpontja : 2011. október 18. 14:00-tól 21:00 óráig.
A Bécs-Pozsony-Budapest Ultramarathon rajtjára 2011. október 19-én 9 órakor a bécsi Praterben , az Ernst-Happel Stadionban kerül sor. Az első napi szakasz befutója Pozsonyban a Testnevelési Egyetem területén lesz .
A célba érkezést követően minden versenyközpontban lehetőség van megpihenni, valamint frissítés, gyúrás, orvosi ellátás igénybevételére. A harmadik napi szakasz végén a tatai edzőtáborban a versenyközpont szolgáltatásain felül igénybe vehető az uszoda, szauna és a pezsgőfürdő.
 

Hirdetés