Ismét különleges versenyekkel jelentkezik a X2S sorozat Hír

terepsport.hu;http://www.terepsport.hu
2010/02/12
Gyerekeknek, amatőröknek és profiknak: hegyikerékpár, terepfutás, tereptriatlon, terepduatlon, sziklamászó triatlon, téli triatlon stb, stb...
Hirdetés
Számos újdonsággal jelent meg a X2S idei versenynaptára, amely az elmúlt években a különleges sportesemények híveinek nagyon sok szép és különleges eseményt biztosított. 2010-ben nemcsak extrém versenyek , hanem családbarát és gyerek versenyek is nagyobb számban szerepelnek a naptárban – azonban a különlegesség és a meglepetés öröme minden alkalommal biztosítva lesz!
 
Az események, amelyek a X2S-KONA TEAM versenyzőinek is kiemelt szerepet játszanak az éves naptárukban a következő sportágakban kerülnek megrendezésre, minden alkalommal gyerekeknek, amatőröknek és profiknak egyaránt: hegyikerékpár, terepfutás, tereptriatlon, terepduatlon, sziklamászó triatlon, téli triatlon , de még további meglepetések is várhatóak.
 
Az újdonságok: Urban Cross – városi akadály- és terepfutóverseny , Budapest belvárosában, pontosabban az Aréna Plaza üzletközpont teljes területén április 24-én. A versenyen külön számként meghívásos profi futóverseny és szintén meghívásos kerékárverseny is helyet kap, bemutatóként és különleges erőpróbaként.
 
Terepduatlon Országos Bajnokság Gödöllőn – igazi majális verseny lesz május 2-án, minden korosztálynak. A pályát az XTERRA Európa-bajnok Medgyes Gábor tervezi, tehát nem lesz lehetőség unatkozni, ugyanakkor kifejezett cél, hogy mindenki teljesíthesse.
 
Tereptriatlon a Balaton Bike Fesztivál keretében június 11-én. Első alkalommal lesz gyerek tereptriatlon a Balatonban, de a pálya is számos élményt, meglepetést tartogat az indulóknak – ráadásul Európa talán legnagyobb kerékpáros fesztiválján.
 
A további program röviden: téli triatlon márciusban, terepduatlon Óbudán áprilisban, sziklamászó triatlon májusban, tereptriatlon augusztusban Egerben és Nőtincsen.
Piliscsabán hagyományosan két napos terepfesztivállal zárul a X2S 2010 sorozat, ahol a sorozat összetett- és különdíjai is kiosztásra kerülnek.
 
A további tervek között van egy, a világon egyedülálló terepfutóverseny és egy különleges MTB verseny . A X2S-KONA TEAM versenyzői a saját események mellett pedig számos hazai és nemzetközi versenyen indulnak a dobogós helyekért – ki a profik között, ki korosztályában.
Hirdetés