Futók, túrázók, bringások: irány a természet! Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2010/04/26
Budapest zöld „tüdejében” négy outdoor sportágat lehet űzni: terepfutás, Nordic Walking fesztivál, gyalogtúra, illetve kerékpározás várja az érdeklődőket.
Hirdetés
A tavasz beköszöntével egyre többen mozognak a szabadban: számukra remek alkalmat szolgáltat a kültéri sportolásra a Samsung Olimpiai Zöld Fesztivál, amely május 1-jén, szombaton kerül megrendezésre a Hármashatár-hegyi Repülőtéren.
 
Kocsis Árpád, az eseményt szervező Budapest Sportiroda versenyigazgatója elmondta: „ A rendezvény remek alkalmat biztosít a sportot kedvelők számára, hogy szabadtéren, a főváros zöld tüdejében, Budapest egyik legszebb területén, a Hármashatár-hegyen és környékén mozoghassanak. Szeretnénk hagyományt teremteni ezzel a május 1-jei természetbarát sporteseménnyel, hogy a mozogni vágyók a szabadban tölthessék ezt a napot, és megtalálják a számukra leginkább kedves mozgásformát.”

A Samsung Olimpiai Zöld Fesztiválon a futók háromféle tereptáv közül választhatnak felkészültségüknek megfelelően, a gyaloglókat két túratáv, illetve Nordic Walking fesztivál várja, a kerékpárosok pedig négy távon indulhatnak a hagyományos tavaszindító mountain bike eseményen.
Bővebb információ: www.futanet.hu és www.sportaktiv.hu
 
 
Hirdetés