Fighters run - 2 hónapon belül a debütálás Hír

Fighters run
2012/03/02
A Fighters’run egy újfajta kalandsport, amelynek bemutatkozására eddig még sohasem került sor Közép-Európában!
Hirdetés

A verseny célja, hogy tesztelje a rugalmasságot, erőt, kitartást, a gyors döntéshozatalt váratlan és erőt próbáló helyzetekben. Szükség lesz minden csepp erőre, találékonyságra és ösztönre, hogy teljesíteni lehessen az extrém akadálypályát! Terepfutás fűszerezve sárral, tűzzel, vízzel, falmászással és nem kevés vidámsággal.

A pósteleki parkerdőben () az április 28-i Hátamon a párom és az április 29-i Fighters’ Run igazán embert próbáló versenyek, melyek erőteljesen kibillentik az indulókat a mindennapos komfortjukból és így, eddig soha át nem élt élményekhez juttatják őket. 

A Fighters’Run-on férfiak és nők együtt vágnak neki a 7 vagy 14 km-es távnak és küzdik le a 14 vagy 28 akadályt. A távok csapatokban is teljesíthetők. A csapat minimum létszáma 4 fő, de több főből is állhat. Ami a lényeg, hogy a csapat tagjainak egyszerre kell beérkezni a célba. A Fighters’Run gondol az utánpótlásra is! A gyerekek sem maradnak szórakozás nélkül, rájuk egy két km-es pálya vár, könnyített akadályokkal.

A Fighters’ Run verseny az átlagos hétköznapokból való kizökkentésre épül. Sokféle versenyben vehetnek részt, ami kalandos, mindenki számára elérhető és teljesíthető.  Ez az esemény kihívást jelent a legfelkészültebbeknek is.

NEVEZÉSI HATÁRIDŐ : Április 14 ! ( www.fightersrun.com ) (A 40 leggyorsabb ’A’ kategóriára nevezőnek ajándékba egy 13.990 Ft értékű Fischer FS-04B napszemüveg jár!) A Fighetrs’Run versenyzői között a következő hírességek jelezték indulási szándékukat:
Kammerer Zoltán , Olimpiai és világbajnok kajakos, Kovács Anta l, Olimpiai és világbajnok cselgáncsozó, Kropkó Péte r, 2-szer Ironman Hawaii – 7. hely (1996, 2000), 2-szer Ironman Svájc – 1. hely (1999, 2001), 3-szor Ironman Japán – 1. hely (1997, 1998, 2004), Ironman Dánia – 1. hely (1997), 12-szeres magyar bajnok Braun Ákos , Világ- és Európa-bajnok cselgáncsozó, Schobert Norbert és Rubint Réka , az Update és az Alakreform megalkotói, Tatarek Rezső , az Év prezentere, Bogár János , a Bécs-Budapest Szupermaraton hatszoros győztese, Varga Viktor , énekes, a Csillag születik című tehetségkutató műsor versenyzője.
Ez egy rendkívül szórakoztató verseny pároknak és családoknak. A versenyzők és a nézők is nagyon jól szórakoznak. A lényeg, hogy egy férfi és egy nő alkot egy párt. Többnyire a férfi hátán van a nő, de lehet fordítva is és úgy kell teljesíteni a kijelölt távot, amit akadályok is nehezítenek. A pósteleki versenypálya pálya hossza 253,5 m, rajta két száraz és egy vizes akadály található, mely körülbelül egy méter mély. A korhatár 17 év, a nő minimális súlya 49 kg. (Ha ennél kevesebb, a nő hátán levő hátizsákba olyan súly kerül, hogy azzal elérje a 49 kg-t.) Ha a páros férfi tagja kisebb, mint a hölgyversenyző, akkor vegye a hölgy a férfit a hátára vagy karjába és úgy versenyezzenek.                 Tovább az eseményre!
Hirdetés